Gerokai iki vestuvių su princu Harry M. Markle gyveno su dabar jau buvusiu vyru Trevoru Engelsonu kolonijinio stiliaus, daugiau nei 200 kv. m ploto name Los Andželo Hancock Park rajone. TopTenRealEstateDeals.com duomenimis, pora nuomojosi namą nuo 2011 metų iki skyrybų 2013 metais.

Nors tuo laikotarpiu M. Markle, kuriai dabar 38 m., daugiausia laiko buvo Kanadoje – filmavosi seriale „Kostiumuotieji“ („Suits“) (Toronte, kur vyko filmavimas, ji gyveno kone devynis mėnesius per metus), laisvalaikiu ji grįždavo namo.

Dabar, praėjus daugiau nei šešeriems metams po to, kai M. Markle išsikraustė iš namo Los Andžele,
„Bienstock Group“ agentūra jį parduoda už 1,8 mln. dolerių (apytikriai 1,63 mln. EUR).

Visai šalia Holivudo esančiame name, kuris buvo pastatytas 1924 m. ir yra skirtas vienai šeimai, įrengti keturi miegamieji ir trys vonios kambariai. Kaip rašoma skelbime, namas yra išskirtinis: jame daug natūralios šviesos, pirmame aukšte atviro išplanavimo erdvės pramogoms, taip pat du renovuoti vonios kambariai, o viršutiniame aukšte yra keturi miegamieji kambariai.

Svetainėje puikuojasi įspūdingas židinys, šalia jos yra valgomasis ir šeimos kambarys.

Šalia – visiškai balta virtuvė, kurioje kulinariniais gabumais pasižyminti M. Markle mėgo gaminti. Virtuvėje yra pusryčiavimui skirta vieta.

Prie namo netrūksta vietos automobiliams, taip pat yra žole apaugęs kiemas, kuriame gali bėgioti vaikai ir augintiniai. Apgalvotas ir laisvalaikio leidimas lauke – įrengtas erdvus priebutis, išgrįsta erdvė lauko kėdėms ir stalui.
Sasekso kunigaikštis ir kunigaikštienė susituokė 2018 m. gegužės mėnesį ir įsikūrė naujuose namuose, Frogmoro rezidencijoje, esančioje už 40 km į vakarus nuo Londono, Vinzdoro pilies teritorijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)