Po skyrybų J. Deppas tapo vienu garsiausių Holivudo aktorių, iš paauglių dievuko tapo patyrusiu aktoriumi, pelniusiu daug apdovanojimų. O Lori gyveno savo gyvenimą, siekė karjeros, įgyvendino savas ambicijas. Tad kaip šiuo metu gyvena buvusi garsaus aktoriaus žmona ir kodėl apie ją niekur nekalbama?

Maištininkė nuo vaikystės

Lori, kaip rašoma jos interneto svetainėje, visada buvo padūkusi. Vaikystėje ji nepaisydama mamos pykčio dažnai išdažydavo ir apkirpdavo savo lėlės. Vėliau ji mokėsi piešimo, makiažo meno – tai padėjo pamatus būsimai karjerai.

Aštuntą dešimtmetį tuometinę paauglę įkvėpdavo taisykles laužantys žmonės. „Kai buvau 14-os, mane labiausiai žavėjo muzikantai, įvairios grupuotės, modeliai, persirengėliai, aktoriai ir aktorės“, – rašė ji savo interneto svetainėje.

Lori Anne Allison

Ypač žavėdamasi Davidu Bowie‘u Lori tikrai nenorėjo priklausyti masėms. Taigi kol bendraamžiai mokėsi ir ruošėsi tapti gydytojais ir teisininkais, ji skuto antakius, dažė plaukus ir demonstravo originalaus stiliaus drabužius.

Ji niekada nesigėdino išsikirti, būti kitokia. „Bendraamžiai laikė mane keistuole, bet man labiau norėjosi būti kūrybingai, nei pritapti“, – pabrėžė ji. Akivaizdu, kad tai iki šiol jai svarbu.

Jos gyvenimas pasikeitė

Gana anksti Lori suprato, kad ją traukia muzikos sritis. „Norėjau daryti įrašus ir dirbti „Criteria Studios“ (dabartinė „Hit Factory“ kompanija)“, – pasakojo ji interviu leidiniui „Miami Herald“. Ją traukė muzika, ji turėjo tapti jos gyvenimo pagrindu. Deja, dėl vieno įvykio gyvenime viskas kardinaliai pasikeitė.

„Vieną dieną nuėjau į šaudyklą ir kadangi neužsidėjau gerų apsauginių ausinių, praradau 80 proc. klausos“, – pasakojo Lori. Tada ji suprato, kad teks atsisakyti darbo muzikos srityje ir pasukti kitu keliu.

Santuoka truko neilgai

Galbūt Lori ir J. Deppo santuoka buvo pasmerkta nuo pat pradžių – juk jie susituokė labai jauni, galbūt per jauni. Kaip rašo „The Telegraph“, J. Deppui tuo metu buvo 20 m., vadinasi Lori – 26 m., nes ji buvo šešeriais metais vyresnė. Pora susipažino Pietų Floridoje, kur abu gyveno ir kur J. Deppas koncertavo su savo mėgėjiška muzikos grupe „The Kids“, rašė „Miami Herald“.

Jie susituokė 1983 m. Galbūt priesaikoje ir buvo žodžiai „kol mirtis mus išskirs“, bet santuoka ilgai netruko. 1985 m. jie išsiskyrė ir pasuko savais keliais. Galima spręsti, kad Lori per daug neįsiskaudino, nes noriai duodavo interviu žurnalistams apie savo buvusį sutuoktinį. Veikiausiai skyrybos buvo taikios.

Lori Anne Allison

Gynė J. Deppą

Vienos iš triukšmingiausių skyrybų buvo 2016 m. vykusios J. Deppo ir Amber Herd skyrybos. A. Herd kaltino aktorių smurtavimu ir teigė, kad jis su didele jėga metė jai į veidą mobilųjį telefoną. Galiausiai buvę sutuoktiniai nurimo ir ramiai baigė skyrybų procesą.

Lori buvo viena iš tų, kurie gynė aktorių, buvusį savo vyrą. Kaip rašė TMZ, ji pareiškė netikinti, kad jis galėtų taip pasielgti, ir pridūrė, kad jų santykių metu jis ne tik rankos, bet net ir balso nebuvo prieš ją pakėlęs. Negana to, ji pavadino jį jautriu žmogumi, kuris myli gyvūnus. Pasak buvusios žmonos, J. Deppas su jų šunimi elgdavosi geriau, nei kai kurie tėvai elgiasi su savo vaikais.

TMZ rašė, kad Lori ir J. Deppas tebėra draugai ir kad mirus aktoriaus motinai, buvusi sutuoktinė jam skambino ir išreiškė užuojautą.

Tviteryje rašo D. Trumpui

Šiais laikais socialiniuose tinklalapiuose neapsieinama be pykčių dėl politikos – dėl šios priežasties anūkas gali netgi senelę pašalinti iš draugų. Pirmoji J. Deppo žmona Lori nė trupučio nesidrovi reikšti internete savo politinių pažiūrų. Taigi iš jos tviterio įrašų aišku, kad ji aršiai nepritaria D. Trumpo administracijos politikai. Iš tiesų ji gana dažnai rašo tviteryje pačiam D. Trumpui – išreiškia nepritarimą jam ir jo politikai.

Pavyzdžiui, kartą ji paragino savo sekėjus parašyti Amerikos prezidentui jo liūdnai pagarsėjusią frazę apie moteris ir jų genitalijų lietimą). Dar ji yra pavadinusi D. Trumpą suš***u idiotu, o savo sekėjams pareiškusi: „Norėčiau jam trinktelėti.“ Akivaizdu, kad Lori Depp savo pažiūrų neslepia.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)