Devyniolikmetė, prisipažinusi, kad neretai sulaukia prenumeratorių prašymų prieš kamerą nusimesti liemenėlę, pareiškė, kad jaučiasi ypač sujaudinta, nes jau netrukus atsiskleis kaip reikiant, rašoma portale „Page Six“.

„Žinau, kad veikiausiai manote: „Kaip, po galais, gali būti sekso darbuotoja, jei nuolatos dangstaisi?“ Bet patikėkite, aš turiu savų priežasčių. Aš ir taip rodau beveik viską“, – pasakė ji neseniai į „TikTok“ įkeltame vaizdo įraše.

„Tiesiog noriu palaukti, kol [krūtys] bus pakoreguotos, kad jausčiausi užtikrinta dėl to, ką rodau“, – pridūrė ji.

Demonstruodama makiažo ritualą paauglė patikino, kad prieš filmuodama naują įrašą būtinai nusiskuta visą kūną.

„Jau greitai plaukus pradėsiu šalinti lazeriu. Tai iš esmės viską pakeis. Be galo nervina, kad reikia skustis visą kūną, kai turiu dirbti!“ – pasakė ji.


„Tiesiog visa tapsiu graži, o tada pamatysite, kas bus“, – pasakė Sami užsimindama apie būsimą krūtinės pasididinimo procedūrą ir pridūrė, kad filmuotis jai patinka visų mažiausiai, nes tada jaučiasi nejaukiai.

Mergina nepamiršo priminti, kad tuoj bus metai, kaip ji prisijungė prie „OnlyFans“. Reikšmingą sukaktį ji sakė ketinanti atšvęsti su draugais.

„Už vakarienę moku aš, savaime aišku“, – pasakė ji.

Į amžiaus cenzo ribojamą avantiūrą Sami leidosi 2022 m. birželio 13 d. Tada ji pažadėjo pateikti išskirtinį turinį ir tai daryti kelis kartus per savaitę.

Komentuodama savo dukters sprendimą dėl karjeros 52-ejų metų D. Richards per išskirtinį interviu „Page Six“ yra pasakiusi: „Sami yra aštuoniolikmetė ir šis sprendimas nėra susijęs su tuo, kieno namuose ji gyvena. Viskas, ką aš, kaip motina, galiu padaryti, – tai jai patarti ir ja pasitikėti, bet sprendimus ji priima savo nuožiūra.“


Televizijos seriale „Tikrosios Beverli Hilso namų šeimininkės“ („The Real Housewives of Beverly Hills“) nusifilmavusi aktorė ir pati yra prisijungusi prie svetainės NSFW.

Vis dėlto filmo „Du su puse vyro“ („Two and a Half Men“) žvaigždė Ch. Sheenas apkaltino buvusią žmoną dėl tokio dukters pasirinkimo. Kalbėdamas su portalu „Page Six“ jisai pasakė štai ką: „Dabar jai 18 ir ji gyvena su motina. Šitai įvyko ne po mano stogu.“

„Aš šito netoleruoju, bet kadangi negaliu užkirsti kelio tam, kas vyksta, raginu ją elgtis stilingai, kūrybiškai ir nesužlugti kaip asmenybei“, – pridūrė jis.

Kad ir kaip būtų, D. Richards teigia negalinti teisti savo dukters, turint omenyje jos vaidmenį filme „Laukinės aistros“ („Wild Things“) ir leidinio „Playboy“ fotosesiją.

„Jei atvirai, taip neturėtų elgtis ir jos tėvas“, – mano ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją