Apie aktoriaus mirtį pranešta pirmadienį, praėjus penkioms dienoms po to, kai jis skubiai buvo išgabentas į ligoninę dėl patirto insulto.

52 metų žvaigždė paliko 21-erių sūnų Jacką, 18-metę dukterį Sophie, kurių susilaukė su buvusia žmona Rachel Sharp.

„Aktorius Luke'as Perry, 52, šiandien mirė po stipraus insulto. Prie jo buvo jo vaikai Jackas ir Sophie, sužadėtinė Wendy Madison Bauer, buvusi žmona Minnie Sharp, mama Ann Bennett, patėvis Steve'as Bennettas, brolis Tomas Perry, sesuo Amy Coder ir kiti artimieji bei draugai. Šeima dėkoja už palaikymą bei maldas, kurias siuntė žmonės iš viso pasaulio ir labai prašo privatumo šiuo gedulo laikotarpiu. Daugiau jokių detalių šiuo metu nepateiksime“, – sakoma aktoriaus atstovo pranešime.

Tą pačią dieną, kai pranešta, jog aktorius atsidūrė ligoninėje, kanalas FOX paskelbė apie serialo grįžimą į eterį. Naujausiose serijose turėjo vaidinti ir L. Perry.

Aktoriaus kelio šlovės pradžia derėtų vadinti serialą „Beverly Hills, 90210“. Pastaruoju metu jis filmavosi „Netflix“ kanalu transliuojamame šou „Riverdale“. Jame L. Perry įkūnijo Fredo Andrewso personažą.

Remiantis amerikiečių žiniasklaidos pranešimais, į ligoninę aktorius buvo nugabentas iš savo namų Los Andželo Sherman Oaks rajone.

Los Andželo „Warner Bros“ filmavimo aikštelėje buvo filmuojami keli „Riverdale“ epizodai, kuriuose turėjo pasirodyti ir L. Perry kuriamas personažas.

Remiantis aktoriaus atstovo spaudai žodžiais, L. Perry buvo akylai stebimas ligoninėje. Jokios išsamesnės informacijos apie aktoriaus būklę nebuvo skelbiama.

Sužinoję apie insultą, jo kolegos aktoriai paviešino jautrias žinutes ir kvietė pasimelsti. Deja, maldos išgirstos nebuvo...

Stiprybės bičiuliui linkėjo ir kita aktorė:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (73)