Muzikos pasaulio atstovė sausio 6 d. socialiniame tinkle „Twitter“ paneigė kalbas dėl ligos ir pažadėjo, kad koncertai tęsis.

49-erių J. Jackson siekdama įtikinti gerbėjus dėl savo puikios sveikatos pasidalino trumpu vaizdo įrašu, kuriame atliekama jos daina „The Great Forever“, o pabaigoje – trumpa žinutė gerbėjams, rašo people.com.

„Tikėkite tuo, ką išgirsite iš mano lūpų, gandai yra netiesa“, - tikino dainininkė. „Nesergu vėžiu, jau sveikstu, mano gydytojai palaimino koncertus Europoje pagal tvarkaraštį, o atidėti koncertai, kaip ir žadėjau, įvyks nauju laiku. Dėkoju už jūsų maldas ir meilę“, - gerbėjams žinutę siuntė J. Jackson.

Gruodžio 25 d. ji pranešė atidedanti koncertus dėl operacijos. Dainininkė nepateikė detalių, kokia tai bus operacija, o gerbėjus paragino pasilikti bilietus, nes jų jiems dar prireiks. Kol kas naujos koncertų datos nėra skelbiamos.

From my lips…https://t.co/0fQjkej5lY— Janet Jackson (@JanetJackson) January 7, 2016

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)