Amerikos vėliavos spalvomis margintais maudymosi kostiumėliais, skrybėlėmis ir kita atributika pozuojančios žvaigždės sulaukė nemažai internautų dėmesio.

7/4/17

Публикация от Tyra Banks (@tyrabanks) Июл 4 2017 в 11:47 PDT

Supermodelis Tyra Banks dosniai dalijosi kadrais su patriotiška atributika. Gerbėjai žinomai moteriai negailėjo komplimentų. „Kokia graži ir niekada nesikeičianti Tyra. Geros tau liepos 4-osios", - žvaigždę sveikino gerbėjai.

Happy 4th of July!!!! 🇺🇸

Публикация от Britney Spears (@britneyspears) Июл 4 2017 в 3:04 PDT

Išpublikuodama fejerverkų nuotrauką gerbėjus sveikino ir atlikėja Britney Spears. Šįkart garsenybė buvo kiek kuklesnė ir vengė rodyti apnuogintą kūną.

Happy Fourth of July to all you party people. ❤️✌🏼

Публикация от P!NK (@pink) Июл 4 2017 в 1:10 PDT


Skandalingoji atlikėja Pink šią dieną pasitiko su poilsiaudama su dukra. „Laimingos liepos 4-osios, vakarėlių žmonės!", - sveikino ji visus amerikiečius.

🇺🇸🎆🎇💙 @m_rutler

Публикация от Christina Aguilera (@xtina) Июл 4 2017 в 8:38 PDT

Kartu su vyru ir vaikais laiką smagiai leidusi Christina Aguilera taip pat dalijosi smagiais kadrais. Daugelis moterį gyrė ne dėl patriotiškumo, tačiau dėl puikios išvaizdos. Prieš kurį laiką nemažai svorio priaugusi šou pasaulio atstovė ir vėl džiaugiasi tobulomis formomis.

🇺🇸

Публикация от Christina Aguilera (@xtina) Июл 4 2017 в 12:02 PDT

Garsioji viešbučių tinklo paveldėtoja Paris Hilton taip pat nepraleido įsimintinos šventės ir savo sekėjus sveikino pozuodama su Amerikos vėliava.

Happy 4th of July! 🎉🎉🇺🇸👸🏼🇺🇸🎉🎉

Публикация от Paris Hilton (@parishilton) Июл 4 2017 в 10:26 PDT

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją