Praėjusių metų gruodžio mėn. Havajuose amžiną meilę prisiekę sutuoktiniai skirtingais keliais pasukti nusprendė abu ir skiriasi draugiškai.

„Jensonas ir Jessica nusprendė pasukti skirtingais keliais ir tai padarė labai draugiškai“, - pranešė J. Buttono atstovas, rašo BBC. „Į tai daugiau niekas nėra įtrauktas“, - pridūrė jis.

Per praėjusius Naujuosius Metus „Formulės-1“ britas lenktynininkas ir japonų bei argentiniečių kilmės modelis socialiniame tinkle „Twitter“ patvirtino sudarę santuoką.

Būsimieji sutuoktiniai susipažino 2008 m., tačiau 2010 m. kuriam laikui jie išsiskyrė, o vėliau ir vėl atnaujino draugystę.

35-erių J. Buttonas ir 31-erių J. Michibata šių metų rugpjūčio mėn. pranešė apie Pietų Prancūzijoje atostogų metu įvykdytą apiplėšimą. „Formulės-1“ žvaigždė kartu su draugais atostogavo, kai vagys įsilaužė į jų vilą.

Pora neteko apie 300 tūkst. svarų (407 497 eurų) vertės turto, įskaitant Jessicos sužadėtuvių žiedą. J. Buttonas šiuo metu atstovauja „McLaren“ komandai, o 2009 m. jis pelnė „Formulės-1“ pasaulio čempiono vardą.

J. Michibata dirbo su įvairiais prekių ženklais, tačiau vardą ji pelnė kaip „Peach John“ m. apatinių drabužių modelis

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)