Pasirodo, kad 33 metų realybės šou žvaigždė tapo tikru virtualios realybės magnetu, kai nemokamas jos žaidimas „Kim Kardashian: Hollywood“ pirmadienį „iTunes“ reitinge pakilo į trečiąją vietą, rašo dailymail.co.uk.

K. Kardashian šį vaizdo žaidimą išleido birželio 25 dieną ir tarp dažniausiai parsisiunčiamų nemokamų programėlių jis buvo užėmęs antrąją vietą. Savo ruožtu „Bloomberg“ prognozuoja, kad jis taps iki šiol pelningiausiu šios žvaigždės verslo sumanymu.

„Šis projektas tapo nuostabia patirtimi. Aš taip džiaugiuosi, kad žmonėms patinka šis žaidimas!“, - pirmadienį „E! News“ sakė Kim.

„Pernai pradėjau bendradarbiauti su fantastiška įmone „Glu Mobile“, kuri padėjo sukurti tai, kas šiuo metu užima trečiąją vietą tarp nemokamų ir penktąją vietą tarp pelningiausių žaidimų svetainėje „Apple App Store“. Mes bendradarbiavome ties visais šio žaidimo dizaino detalių aspektais ir toliau dirbame su atnaujinimais, kuriuos ketiname išleisti“, - pridūrė ji.

Žaidimas sparčiai išpopuliarėjo ir iš žaidėjų sulaukė penkių žvaigždučių įvertinimo.

„Kim Kardashian: Hollywood“ kasmet gali atnešti iki 200 mln. dolerių pajamų, neseniai pasirodžiusiame „Bloomberg“ straipsnyje nurodė „Cowen & Company“ analitikas Douglasas Creutzas.

„Akivaizdu, kad Kim Kardashian vardas skatino žmones parsisiųsti šį žaidimą. Tačiau šiuo metu žaidimas populiarėja jau savarankiškai“, - pažymėjo D. Creutzas.

Pasirodžius šiam žaidimui, San Franciske įsikūrusių žaidimo kūrėjų „Glu Mobile“ akcijos pakilo 42 proc.

Nemokamas žaidimas leidžia žaidėjams už 4,99 JAV dolerio įsigyti virtualių pinigų, už kuriuos galima nusipirkti skaitmeninių aksesuarų. Pavyzdžiui, aukštakulnių batelių pora kainuoja apie 4 tūkst. virtualių dolerių.

Žaidimo tikslas – sukurti „savo pačių pradedančiąją žvaigždę ir pelnyti jai šlovę bei turtų“.

K. Kardashian dalija žaidėjams patarimus, kaip manevruoti trokštamo žvaigždės statuso link.

„Pasimatymai su garsiais žmonėmis padės jums įgyti daugiau gerbėjų“, - žaidėjus instruktuoja virtualioji Kim.

K. Kardashian taip pat turi nuosavas drabužių, kosmetikos ir juvelyrinių dirbinių linijas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)