Štai tokie dalykai nutinka, kai būdamas Ivanu Drago filme „Rokis VI“ nužudai Apollo Creedą. Neilgai trukus galima bus įvertinti jo atliktą vaidmenį filme „Creed II“. D. Lundgrenas kaip vandenyno valdytojas turėtų pasirodyti neilgai trukus ekranus pasieksiančiame filme „Aquaman“. Lyg to dar būtų maža, jo pasiekimų sąraše – itin graibstoma knyga „How to Train Like an Action Hero“.

– Koks būna Jūsų tipinis sekmadienis?

– Puikus sekmadienis prasideda nuo ilgo miegojimo. Dar geriau, jei neturiu atrodyti tinkamai. Net nesišukuoju plaukų, skelbiu sukčiavimo dieną ir valgau viską, ko tik užsimanau. Nelipu iš lovos, žiūriu filmus ir iš tikrųjų ilsinu savo kūną. Dieną baigiu susitikimu su savo mergina ir anksti einu miegoti.

– Kaip treniruojasi veiksmo filmų žvaigždė?

– Šiuo metu ruošiuosi filmui, taigi treniruočių daugiau, nei įprasta. Dabar sportuoju du kartus per dieną, o tai reiškia, kad per savaitę treniruočių skaičius siekia 10. Grįžimas į reikiamas vėžes – tai sau daromo spaudimo ir kartkartėmis suteikiamų laisvadienių junginys. Norite treniruotis kaip veiksmo filmų žvaigždė? Išjunkite televizorių, atšaukite visus susitikimus, šiek tiek pamiegokite ar pabūkite ramioje aplinkoje. Tada ir vėl imkitės savęs ir vykite į sporto salą.

– Ką valgote, kad atrodytumėte taip gerai?

– Šiuo metu išmėginu naują dietą: valgau tris ar keturis kartus per dieną, maistas turi būti minimaliai termiškai apdorotas. Dar galima po pagamintų pusryčių pereiti prie minimaliai apdoroto maisto. Šeštadienio ar sekmadienio vakarą valgau viską, ko tik užsigeidžiu. Savaime suprantama, tai medžiagų apykaitą lėtina.

– Taigi ateina laikas didelei picai su visais įmanomais pagardais?

– Na, mano pasmaguriavimas gali būti blyneliai su daug sirupo ar kiaušiniai su kumpiu. Dar galiu suvalgyti mėsainį ar išgerti pieno kokteilį. Kartais leidžiu sau suvalgyti daug makaronų, duonos ar sūrio. Riebalų ar cukraus vartoju tikrai nedaug, bet šių produktų neatsisakau tomis dienomis, kai leidžiu sau pailsėti. Labai svarbu išsaugoti balansą ir mėgautis gyvenimu.

– Kokie jūsų geriausi prisiminimai iš Las Vegaso?

– Kino juostos „Rokis IV“ filmavimai vyko Las Vegase. Su A. Creedu susikovėme senajame „MGM Grand“. Viskas vyko dar tais laikais, kai Las Vegasas buvo vien tik lošėjų, merginų šokėjų ir švaistūnų miestas. Tai buvo XX a. devintasis dešimtmetis. Nuvykau į Las Vegasą švęsti Naujųjų. Buvo smagu atsidurti „Drai“. Labiausiai man patiko apsilankyti prie Mido ežero, pamatyti Didįjį kanjoną, Huverio užtvanką. Nevada labai graži.

– Taigi A. Creedą filme „Rokis IV“ nužudėte Las Vegase. Ar dėl to jaučiatės blogai?

– Na, galbūt šiek tiek, nes man patinka A. Creedo vaidmenį atlikęs Carlas Weathersas. Atrodo, kad jis dėl to šiek tiek nuliūdo.

– Na, o dabar patekote ir į filmą „Creed II“. Ar galėtumėte atskleisti bent kelias filmavimų paslaptis?

– Prieš kelerius metus tokį pasiūlymą gavau iš Sylvesterio Stallone. Nebuvau tikras, nes praėjo 30 metų. Norėjau, kad I. Drago liktų gyventi praeityje, tačiau paaiškėjo, kad „Creed II“ scenarijus tikrai puikus. Galiu tik pasakyti, kad Ivanas grįžta. Rusai grįžta ir priima naują iššūkį.

– Naujajame filme „Aquaman“ vaidinate karalių Nerėją. Ar patinka būti karaliumi?

– Karaliumi būti gera. Iš esmės mėginu išsaugoti taiką ir tai darau kartu su Amber Heart, atliekančia mano dukters vaidmenį. Ji mėgina mane įtikinti, kad palaikyčiau tinkamą pusę. Dar turime Nicole Kidman, atliekančią Aquaman motinos vaidmenį. Mėginame išvengti karo tarp sausumos ir Atlantidos gyventojų.

– Atsidūrėte „Imagine Dragons“ vaizdo klipe „Believer“. Kaip nusprendėte apjungti pajėgas su viena žinomiausių muzikantų grupių iš Las Vegaso?

– Jie su manimi susisiekė ir pasidalino vaizdo įrašo idėja, pagal kurią turėjau boksuotis. Danas Reynoldsas daug treniruojasi, taigi iš dalies atrodo panašiai kaip aš, taigi jam kilo mintis, kad mes abu turėtumėme būti šiame vaizdo įraše. Man šis sumanymas pasirodė šaunus. Be to, mėgstu šią grupę.

– Mažai kas žino, kad baigėte chemijos inžinerijos magistro studijas ir jums buvo pasiūlyta Fulbraito stipendija.

– Toks išsilavinimas nėra tipinis, kalbant apie veiksmo filmų žvaigždes. Iš tiesų įgytų žinių jokiame filme nepanaudojau. Bent jau kol kas. Man išsilavinimas būna naudingas, kai tenka padėti dviem besimokančioms dukterims, tenka joms šį tą paaiškinti.

– Kada atvykote į JAV?

– Atvykau į JAV gavęs stipendiją, kai man buvo 18 metų. Būdamas 23 ar 24 metų ir dar studijuodamas Masačusetso technologijos universitete ėmiau galvoti apie vaidybą. Man yra tekę šiek tiek vaidinti studijuojant aukštojoje mokykloje Švedijoje, o Niujorke šiek tiek dirbau modeliu – reikėjo pinigų vizai gauti. Kažkas man patarė išmėginti vaidybą, nes buvau dar ir karatė čempionas. Neilgai trukus jau buvau Los Andžele ir filmavausi kino juostoje „Rokis“.

– Kaip gavote Drago vaidmenį filme „Rokis IV“?

– S. Stallone aktorius vaidmenims rinkosi iš 6 tūkst. vyrukų. Vėliau jų liko 100 ir jie buvo pakviesti į bandymus Niujorke. Galiausiai buvo nuspręsta, kad esu per aukštas. Vis tik aš nenuleidau rankų – išsiunčiau kelias savo nuotraukas S. Stallone. Jis turėjo jas gauti, nes po kelių mėnesių jie su manimi susisiekė. Tuo metu buvau Europoje. Susitikau su S. Stallone ir gavau vaidmenį. Taigi išvada paprasta – niekada negalima pasiduoti.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)