Apie artimojo mirtį lietuviams puikiai pažįstama aktorė prabilo savo socialiniame tinkle „Instagram“. Daugiau nei 2 mln. gerbėjų ji paviešino jautrią žinutę ir savo tėčio nuotrauką.

„Jis buvo pats įdomiausias ir drąsiausias žmogus, kokį man teko sutikti savo gyvenime. Jis iškentė tai, ko niekas kitas neištvėrė. Gyveno kiekviena diena tarsi ji būtų paskutinė, su nuostabiu džiaugsmu viskam, kas jį supo, žvelgė su nuostaba. Jam viskas buvo tobula, jis niekada niekuo nesiskundė, nors jo gyvenimas nebuvo lengvas“, - vakar dieną skelbė ji.

„Jis buvo dosnus artimiesiems ir net visiškai nepažįstamiems. Jis niekada nesakė „ne“ – kas jį pažinojo, žino, kad nemeluoju! Jam viskas atrodė įmanoma. <...> Jis man sakė, kad yra turtingiausias žmogus pasaulyje, nes jis turėjo sveikatą ir jokie pinigai negalėjo jos nupirkti. Jis sakė, kad Meksika yra geriausia vieta pasaulyje, jog jo šeima – taip pat geriausia pasaulyje, o žmona – pati gražiausia“, - tęsė aktorė.

Jautrų laišką Marlene užbaigė padėka savo tėčiui. Pasak aktorės, ji ir jos šeima labai vertina kiekvieną šio žmogaus duotą gyvenimo pamoką bei išmintį.

„Prižadu, kad pagerbsiu tavo gyvenimą, niekada neleisiu tau numirti, nes žmonės miršta tik tada, kuomet jie yra pamirštami, o tu visada liksi mūsų širdyse“, - rašė „Lauknukės“ žvaigždė.

Ispanų kalba publikuotame laiške dukra susilaukė tūkstančių užjaučiančių ir stiprybės linkinčių komentarų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)