Nespalvotame kadre labai graži (ir stebėtinai į dukrą panaši) S. Gomez mama ir pati atlikėja džiugiai šypsosi objektyvui, o Selena laiko ranką ant augančio motinos pilvuko.

Selena Gomez su mama

„Tikiuosi, kad visos puikios mamos šiandien smagiai atšventė savo dieną! Mano mama – pati geriausia pasaulyje :)) Labai tave myliu!“, - prie nuotraukos parašė jaunoji žvaigždė.

Tai bus jau antroji M. Teefy atžala, kuri su Selenos tėvu – Ricardu Gomezu – išsiskyrė, kai būsimajai garsenybei tebuvo penkeri metukai. 2006 metais Mandy ištekėjo už Briano Teefy. Lapkritį dainininkė ir aktorė S. Gomez apie savo vaikystę Teksase ir augimą be tėvo papasakojo „Glamour“ žurnalui.

„Kai buvau maža, tikrai neįvertinau, kaip mamai buvo sunku mane auginti. Buvau nelaiminga, kad tėvai gyvena ne kartu ir niekada tunelio gale nemačiau šviesos, o mama taip sunkiai dirbo, kad man nieko netrūktų“, - sakė S. Gomez ir pridūrė „mamai turiu dėkoti už tai, kad viską gyvenime gebu pasiekti pati“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)