Asmenukėms Santa pradėjo fotografuotis dar 2013 m. vasarą – savo „Facebook“ sekėjus ji vis pamalonindavo dailiomis, telefonu pačios darytomis savo nuotraukomis. Šis Santos talentas buvo akimirksniu pastebėtas – kiekvieną merginos nuotrauką įvertindavo vidutiniškai 150 žmonių.

Po nedidelės pertraukos, kuomet mergina gerokai pakeitė savo stilių, šią vasarą Santa vėl ėmė skelbti savo asmenukes, kurios susilaukė jau gerokai didesnio tautos palaikymo. Kiekvieną jos asmenukę įvertindavo jau keli šimtai sekėjų, ji sulaukdavo daugybės komplimentų.

Deja, dalyvaudama projekte „TV žvaigždė“, ji negalėjo ir toliau taip intensyviai skelbti asmenukių. Nors laidoje buvo progų fotografuoti save, trūko intymaus apšvietimo, be to, nebuvo įspūdingo vonios kambario.

Iškritusi iš projekto, Santa vėl grįžo į asmenukių trasą ir ėmė džiuginti savo gerbėjus naujomis nuotraukomis. Per kelias dienas ji suspėjo paskelbti daugiau nei dešimt asmenukių, ir net išplėtė savo darbo sferą – ėmė save filmuoti asmenukių tipo vaizdo siužetuose. Tai gali būti naujovė ne tik Latvijoje, bet ir visame pasaulyje.

Santos asmenukes vertindavo šimtai gerbėjų, o vaizdo siužetus – jau tūkstančiai. Kelias sekundes trunkančiame vaizdo siužete galima pamatyti seksualiai suspaustas jos lūpas, nerūpestingai primerktas akis ir kasdienius vaizdus. Kai kuriuose siužetuose mergina net pajudina kamerą, leisdama gerbėjams išvysti ir savo drabužius.

Tarp Santos gerbėjų jau yra ir nemažai garsių Latvijos žmonių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (51)