Pagrindinės filmo dainos „Young & Beautiful” atlikėja į ceremoniją atvyko pasipuošusi XX amžiaus trečiojo dešimtmečio pradžios – laikotarpio, kai vyksta „Didžiojo Getsbio“ romano veiksmas – stiliaus vintažine juodai balta suknele.

Dar gegužės 13-osios, pirmadienio, vakarą sausakimšoje Birmingemo „O2 Academy“ salėje koncertavusi Lana Del Rey antradienį jau buvo Kanuose, o trečiadienio vakarą atvyko į „Didžiojo Getsbio“ premjerą. Iš Prancūzijos dainininkė grįžo atgal į Didžiąją Britaniją, kur šią savaitę jos dar laukia koncertai Glazge ir Londone. Birželio 4 dieną Lana Del Rey koncertuos Vilniuje, „Siemens“ arenoje.

Nors kritikai filmą „Didysis Getsbis“ vertina prieštaringai – vieni jį vadina nuostabiu, kiti kritikuoja dėl pernelyg didelio dėmesio scenografijai – nėra abejonių, kad žiūrovams jis patinka. Pirmąjį filmo rodymo savaitgalį JAV „Didysis Getsbis“ surinko daugiau nei 51 mln. dolerių. Kaip spaudos konferencijoje Kanuose sakė „Didžiojo Getsbio“ režisierius Bazas Luhrmannas, po premjeros per savaitę Frensio Skoto Ficdžeraldo romano kopijų parduota daugiau nei per visą rašytojo gyvenimą.

Į populiarumo viršūnę kyla ne tik filmas, bet ir jam sukurta Lanos Del Rey daina „Young & Beautiful” – žurnalo „Billboard“ dainų šimtuke ji jau pakilo į 59 vietą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją