Kaip informuoja dni.ru, laida filmuota dar 1998 m., bet pasaulis tik dabar išvydo skandalingą įrašą. Internete pasirodęs įrašas šokiravo dainininko gerbėjus, kurie buvo įsitikinę, kad F. Kirkorovas kategoriškai nusistatęs prieš alkoholį.

Pagal naujametinės laidos, kuri taip ir nebuvo parodyta, scenarijų, F. Kirkorovas, persirengęs Seniu šalčiu, ateina į svečius pas jauną televizijos laidų vedėją A. Malachovą. Tačiau vietoje interviu buvo nufilmuotas neblaivaus žmogaus pasirodymas.

Laidos įrašui pasirodžius internete, jos dalyviai suskubo pasiaiškinti.

F. Kirkorovo teigimu, į filmavimą jis atvyko blaivus, bet vėliau paaiškėjo, kad laidą nufilmavo be garso. Po filmavimo F. Kirkorovas nuvažiavo pas Kristiną Orbakaitę švęsti katalikiškų Kalėdų, o tuo metu, kai jam paskambino, kad reikia dar kartą filmuoti laidą, jis jau buvo nemenkai išgėręs alkoholio.

„Aš negeriu, – sakė atlikėjas „Russkoje radio“ eteryje. – Bet leidau sau tokį mažutį „zigzagą“. Taip nutiko, atmosfera buvo šilta, šeimyniška. Iš tiesų nemažai išgėriau. Nors man atrodė, kad kondicija buvo normali. Skambina man Strižonovas, aš jam aiškinu: „Atleisk, negaliu atvažiuoti, išgėriau.“ Saša ima mane įkalbinėti: „Juk nieko baisaus.“ Kai antrą valandą nakties mane atvežė į studiją, įjungė prožektorius, iš karto viskas ėmė plaukti.“

Primename, kad F. Kirkorovas su A. Malachoovu turėjo pradėti naujametinį vakarą, tačiau Konstantinas Ernstas, pamatęs įrašą, uždraudė rodyti laidą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (70)