Trisdešimtmetis aktorius T. Kinney, kuris filmavosi Jungtinių Valstijų seriale „Vampyro dienoraščiai“ („The Vampire Diaries“), vaidino atlikėjos mylimąjį jos dainos „You And I“ vaizdo klipe. Emocijos iš ekrano netrukus persikėlė į gyvenimą – nuo to laiko pora neišskiriama.

Lady Gaga bučiuojasi su Taylor Kinney

Hito „Bad Romance“ atlikėja, kurios tikrasis vardas Stefani Germanotta, buvo nufotografuota romantišką savaitgalį vaikštinėjanti Kalifornijos kaimiškose apylinkėse.

Ekstravagantiškais kostiumais garsėjanti Lady Gaga pasivaikščioti su mylimuoju išėjo vilkėdama konservatyvesnius drabužius: juodą trumpą sijonėlį bei vyrišką odinę striukę, avėjo ilgaauliais.

Pirmąsias viešas poros foto galite pamatyti ČIA.

Vietoj prabangaus viešbučio pora apsistojo paplūdimio name, kurį T. Kinney dalijasi su trimis draugais.

Nuo tada, kai pradėjo susitikinėti, porelė visą laiką viešbučius ir barus palikdavo atskirai, taip vengdama pakliūti į bendrą kadrą.

Sklando kalbos, kad pora nusižiūrėjo 1,1 milijono svarų sterlingų (per keturis milijonus litų) kainuojančią vilą Pensilvanijoje.

Lady Gaga apie savo santykius su T. Kinney kalbėti atsisako. Vis dėlto spalį ji prasitarė: „Žinote, jog aš nekalbu apie savo širdies reikalus, tačiau galiu pasakyti, kad esu labai laiminga“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją