33-ejų dainos „Shallow“ atlikėja buvo pirmoji viešnia, pasikalbėjusi su 65-erių O. Winfrey per pirmąjį iš devynių jos naujojo turo „Oprah Winfrey's 2020 Vision: Your Life in Focus“ laidų. Šio turo esmė – išsamūs žurnalo „O, The Oprah Magazine“ įkūrėjos pokalbiai su įvairiais pašnekovais apie tai, kaip 2020-aisiais keistis ir sulaukti sėkmės, rašo foxnews.com.

Naujajame vaizdo įraše, kurį O. Winfrey paskelbė savo „Instagram“ paskyroje, matyti, kaip vedėja giria Lady Gagą už atvirą pasakojimą apie tamsiausius savo prisiminimus tūkstančiams arenoje susirinkusių žmonių.

„Noriu pasakyti štai ką: tu buvai tiesiog nuostabi“, – Lady Gagai tarė akinamai baltai vilkinti O. Winfrey ir netrukus pravirko.

„Tu pasirodei puikiai. Buvai tokia pažeidžiama. Buvai tokia tikra ir atvira! Negaliu net patikėti, kad apie tai pasipasakojai! Aš vis stebėjausi, ar gerai girdžiu, ką kalbi. Dieve, kalbėjai taip puikiai, buvai tokia tikra, stipri, taip aiškiai parodei esanti savimi“, – tęsė O. Winfrey.


Pasak „Yahoo!“, Lady Gaga atvirai papasakojo, kad būdama 19 metų išgyveno pasikartojančius išprievartavimus. Šios prievartos pasekmės paveikė ją taip stipriai, kad jokios profesionalios pagalbos nesulaukusi dainininkė nepajėgė atsikelti iš lovos.

Lady Gaga pasakojo, kad vėliau, įžengusi į trečiąją dešimtį ir šovusi šlovės viršūnėn, ji patyrė „neapsakomą“ fizinį ir emocinį skausmą.

„Jaučiausi visiškai sužlugdyta. Buvau gydoma netinkamais vaistais ir nelankiau terapijos“, – prisiminė dainininkė.

„Aš bijojau, kad mirsiu. Tačiau vertėjo išgyventi tuos penkerius metus – dėl šio laikotarpio tapau tuo, kuo esu dabar“, – pasak leidinio, pridūrė Lady Gaga.

Lady Gaga ir Oprah Winfrey

Popmuzikos žvaigždė taip pat atvirai papasakojo apie tai, kad jai teko liudyti teisme, ir dėl šio įvykio visa trauminė patirtis ir vėl iškilo į paviršių. Tai paskatino „psichinės sveikatos lūžį“, dėl kurio dainininkė atsidūrė ligoninėje.

„Kai tavo smegenys į ką nors susikoncentruoja, tu negali nuo to atsiriboti, tiesa? Aš tarytum subyrėjau. Visas mano kūnas pradėjo virpėti, aš ėmiau rėkti. Atsidūriau ligoninėje“, – „Yahoo!“ pasakojo Lady Gaga.

„Tavo smegenys tuomet sako: „Gana, nebenoriu daugiau apie tai galvoti, nebenoriu to jausti“. Na, o tada atsiriboji nuo tave supančios realybės. Neturi supratimo apie tai, kas vyksta aplinkui“, – tęsė dainininkė.

O. Winfrey „Instagram“ paskelbtame vaizdo įraše užfiksuota, kaip žiniasklaidos įžymybė sako, kad ją apstulbino Lady Gagos drąsa pasidalinti šiais išgyvenimais šiandien.

„Niekas paprastai to nedaro, o tu ką tik tai padarei stebint visiems šiems žmonėms. Tai buvo taip tikra“, – O. Winfrey pasakė Lady Gagai, kai jos apsikabino.

Užkulisiuose buvo ir O. Winfrey draugė Gayle King. Ji abi žvaigždes apipylė pagyromis. „Jūs abi mus sugraudinote“, – sakė G. King.

Lady Gaga pridūrė G. King pavadinusi O. Winfrey „angelu“ už tai, kad padėjo jai atsiverti.

„Drauge žengėme drąsos keliu“, – O. Winfrey sakė Lady Gaga.

O. Winfrey's turas tęsis iki kovo. Ji planuoja šnektelėti su Tina Fey, Amy Schumer, Dwayne‘u Johnsonu, Michelle Obama, Tracee Ellis Ross, Kate Hudson, Jennifer Lopez ir G. King.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)