O ką daryti, jei nesinori įsipareigoti nė vienai iš šių spalvų? Jeigu širdis trokšta ir rožinės, ir oranžinės, ir violetinės, ir raudonos spalvos?! Veikiausiai būtent taip nutiko Lily Allen ir ji dabar demonstruoja rezultatus.

Gegužės pabaigoje žvaigždė jau buvo saulėlydžio nutviekstų plaukų spalvos link, kai prisijungė prie vis didėjančio įžymybių klubo, plaukų šaknis nusidažiusių tamsiai, o galus – neoninėmis spalvomis. Nuo tada ji vis tobulino savo plaukų spalvą, kol galiausiai pasiekė tokią atspalvių paletę, su kokia praėjusį vakarą pasirodė renginyje „Serpentine Gala“ Londone. Kad paryškintų savo „vienaragės princesės“ įvaizdį, L. Allen taip pat paryškino akis žėrinčios žalios ir šartrezo spalvos pieštuku, nubrėžė katės akių liniją ir prisiklijavo koketiškas dirbtines blakstienas. Likęs vaizdas – trumpa juoda suknelė ir natūralios spalvos lūpų dažai – suteikė skoningą, o ne beprotišką efektą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją