Su reperiu Travisu Scottu Kylie augina du vaikus – dukrelę ir sūnų. Veikli moteris, tarp kurios veiklų – ir kosmetikos linija, ir maudymosi kostiumėlių verslas, ir begalė kitų, yra pasamdžiusi net keturias aukles, padedančias tvarkytis su Stormi ir sūnaus, kuriam anksčiau buvo duotas Wolfo vardas (vėliau jis pakeistas į Aire), priežiūros iššūkiais.

Nesunku atspėti, kad Kardashian šeimos nariai itin išrankūs personalui, dirbančiam su jų atžalomis, tad ne išimtis ir Kylie. Remiantis šaltiniais, auklės privalo laikytis labai griežtų taisyklių ir darbe tikrai neturi, kada nuobodžiauti.

Dar 2018 metais buvo skelbta, kad Kylie keturias aukles nusisamdė jau tada, kai susilaukė pirmagimės Stormi.

Nors moteris iš pradžių ir galvojo išsiversti be auklių, tačiau neilgai trukus persigalvojo, kai „tris paras iš eilės liko be miego“. Tada ir įvyko lūžis.

Kaip skelbia „Radar“, auklės turi būti prieinamos 24 valandas septynias dienas per savaitę ir prieš tai atlaikyti ne vieną išbandymą, pavyzdžiui, reikalingos puikios rekomendacijos, tikrinama jų praeitis, organizuojami darbo pokalbiai.

Pas Kylie norinčios dirbti auklės privalo būti „elegantiškos, protingos ir „malonios asmenybės“. Maža to, Kylie labai rūpinasi vaikų ir jų aplinkos švara bei sveikata.

„Kylie nori, kad su Stormi laiką leidžiantys žmonės dėvėtų apsaugines veido kaukes, nes bijo, kad vaikas susidurs su kokiais nors mikrobais. Tai privalomas aksesuaras visiems svečiams“, – yra rašęs „The Sun“.

„Life & Style“ taip pat pateikia pavyzdį, kaip Kylie šokdina savo padėjėją: „Kylie manęs kiekvieną rytą prašo to paties nelemto tiršto kokteilio, o kai paklausiu, kokio skonio pageidautų, man atrėžia, kad turėčiau žinoti“.

Jau anksčiau pasirodė pranešimų, kad vyresnioji Kylie sesuo Kim neleidžia savo auklėms darbo metu naudotis telefonais. Nepaisant šio reikalavimo gresia atleidimas iš darbo.

„Taip pat yra parengtas labai storas taisyklių žurnalas, kur surašyta viskas, ką turi žinoti Kim dirbančios auklės – kaip reikia elgtis ir bendrauti su vaikais. Kruopščiai suplanuota visa dienos rutina – nuo pabudimo ryte iki užmigimo vakare“, – rašo žiniasklaida.

Be to, Kardashian ir Jenner šeimoms dirbančios auklės privalo pasirašyti konfidencialumo sutartis, kur numatytos baudos už sutarties pažeidimus, ir jos viršija 10 mln. dolerių.

Žinoma, už sunkų darbą deramai ir atlyginama. „Radar“ jau anksčiau skelbė, kad trys Kim Kardashian vaikų auklės per metus uždirba 100 tūkst. dolerių, tad logiška manyti, kad panašią algą gauna ir su Kylie vaikais dirbantis personalas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją