Popkaralienė daug nuogo, treniruoto ir amžiui beveik nepavaldaus kūno demonstruoja ir per savo koncertus. Skirtumas tik tas, jog šį kartą niekas neabejoja – reklamai skirtoje nuotraukoje dainininkės kūnas tikrai padailintas.

Atlikėja neretai susilaukia kritikos dėl atsisakymo garbingai susitaikyti su savo amžiumi ir siekio bet kokia kaina bent jau ant scenos atrodyti jaunesnė.

Visai neseniai žiniasklaida išplatino nuotrauką, kurioje taip pat užfiksuota popkaralienė, nebandžiusi slėpti savo tikrojo amžiaus – aiškiai matyti, jog jos veidą jau vagoja raukšlės.

Galbūt norėdama užkirsti kelią tokiems demaskavimams ateityje, Madonna kitą kartą viešumoje pasirodė Michaelio Jacksono stiliumi – veidą slėpdama po skara. Nuotrauką, kur garsenybė veidą slepia po skara, galite pamatyti čia.

54 metų dainininkė nusprendė veidą slėpti vaikščiodama su vaikinu Brahimu Zaibatu Majami Biče JAV Floridos valstijoje. Gal tai kokia nauja mada?

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)