Ypatingai progai aktorė pasipuošė tamsiai mėlynos spalvos šilko palaidine, prie jos priderino elegantiškas juodas kelnes ir derančius aukštakulnius. Įvaizdį papildė juoda delninė ir subtilus makiažas.

Holivudo veteranė, kuriai likimas pametėjo ne vieną skaudų išbandymą, didžiausias iš kurių buvo sūnaus mirtis perdozavus narkotikų, renginyje atrodė puikios nuotaikos ir noriai pozavo footgrafams.

XX amžiaus šeštą dešimtmetį B. Eden suvaidino ne viename garsiame to meto projekte, tarp kurių „I Love Lucy“, „Perry Mason“ ir „Gunsmoke“, 1957 metų serialas „How to Marry a Millionaire“.

Aktorė daug dirbo tiek televizijoje, tiek kine, bet į šlovės viršūnę ją iškėlė serialas „Mano svajonių džinė“. 1965 metais pradėtame rodyti seriale B. Eden vadina džinę, kurią atranda Larry Hagmano vaidinamas astronautas. Serialas truko penkis sezonus iki 1970 metų.

Ant renginio Beverli Hilse raudonojo kilimo aktorė visiems priminė kultinę džinės pozą – priešais save sunėrė rankas ir mirktelėjo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)