Nors socialinio tinklo „Instagram“ paskyrą moteris jau turi keletą metų ir drąsiai ten dalinasi savo karjeros pokyčiais, jos asmeninių nuotraukų, išvaizdos pokyčių nė su žiburiu nerasime. Visus šiuos metus moteris vengė rodyti, kaip pasikeitė, tačiau viskas greit pasikeitė po neseniai duoto interviu.

Jame moteris kalbėjo su kolege aktore Rachel Levy apie savo patirtį vaidinant spektaklyje „Vasarvidžio nakties sapnas“.

Į socialinį tinklą įkeltame įraše galima pamatyti neįtikėtinai pasikeitusią moters išvaizdą – dabar ją puošia tamsūs plaukai, jai neįprastas įvaizdis.

Aktorė Renee O'Conor

Būtų sunku pasakyti, kad tai ta pati aktorė iš garsaus serialo, kuri išgarsėjo ne tik dėl puikiai atlikto vaidmens, bet ir dėl Gabrielės išvaizdos – šviesių plaukų ir ištreniruoto kūno.

Šis retas pasirodymas tarp gerbėjų sukėlė sąmyšį, mat dalis jų aktorės net neatpažino ir neturėjo galimybės anksčiau pamatyti.

Delfi primena, kad kultiniu tapęs serialas „Ksena: karingoji princesė“ pasirodė prieš 20 metų – jis buvo rodomas nuo 1995 iki 2001 m.

Be to, pagrindinių veikėjų draugystė, kaip daugelis gerbėjų ir spėjo, turėjo būti romantiška. Apie tai 2019 m. žurnalui „Stellar“ prabilo serialo žvaigždė Lucy Lawless.

Serialo „Ksena: karingoji princesė“ akimirkos

„Iš pradžių net Renė ir aš to nesitikėjome, bet prodiuseriai ir scenaristai žinojo. Todėl vėliau tai tapo nebesvarbu. Kam tai daugiau rūpi? Gėjai yra normalaus gyvenimo dalis. Žinau, kad kitose pasaulio vietose tai vis dar nauja sąvoka, bet, dėl Dievo meilės, mes tiesiog norime visiškos lygybės“, – kalbėjo serialo žvaigždė.

R. O'Conor prieš keletą metų patvirtino, kad jos ir kolegės santykiai iki šiol labai geri.

„Ji man kaip sesuo. Nuostabus žmogus ir neįtikėtinai talentinga, todėl visada stengiasi padaryti daugiau. Visada taip jaučiausi dėl jos. Bėgant metams tai tik sustiprėjo“, – kalbėjo R. O'Conor.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)