Už vaidmenį filme ji 1987 metais „Saturn“ apdovanojimuose pelnė geriausios jaunosios aktorės apdovanojimą. Tik ar atspėsite, kas ji tokia?

Ši mįslinga vaikystėje išgarsėjusi aktorė yra Carrie Henn, vaidinusi Newt personažą 1986 metų juostoje „Svetimi“, o jos partnerė buvo aktorė Sigourney Weaver.

Filme „Svetimi“ suvaidinusi Carrie Henn

Filme Newt buvo devynerių metų ateivių skerdynes išgyvenusi mergaitė. Filmo scenarijų parašė ir juostą režisavo Jamesas Cameronas, frančizėje Ellen Ripley vaidmeniui sugrįžo ir pati S. Weaver. Tai 1979 metų juostos, kurią režisavo Ridley‘is Scottas, tęsinys. Filme taip pat vaidino Michaleas Biehnas, Paulas Reiseris, Billas Paxtonas ir Lance‘as Hendricksenas.

Mergaitę atrankos agentai atrado 1984 metais, kai ji su draugais leido laiką savo mokyklos kavinėje Anglijoje. Šalyje jos šeima gyveno, nes tėvas dirbo šalies oro pajėgose. Carrie buvo pakviesta sudalyvauti atrankoje Newt vaidmeniui – ir pasirodė tinkamiausia iš visų mergaičių.

Sekančio vaidmens kine teko palaukti iki pat 2020 metų, kur jai teko paskolinti savo balsą vienam iš animacinio filmo „Thunder Island“ personalo.


C. Henn, kuriai dabar 47 metai, gyvenimo su kinu taip ir nesusiejo – pasirinko pradinės mokyklos mokytojos kelią.

2016 metais per interviu „Tulsa World“ ji kalbėjo: „Štai ko žmonėms niekaip nepavyksta suprasti. Jie niekaip nesupranta, kad vaidyba nebuvo mano aistra. Tai nebuvo mano svajonė. Ar man patiko? Taip. Ar tai buvo neįtikėtina patirtis? Žinoma. Ar kartočiau? Žinoma. Bet tai nebuvo mano gyvenimo aistra, o vaikų mokymas – yra“.

Panamos mieste JAV Floridos valstijoje gimusi Carrie su vyru Nathanu Kutcheriu, už kurio ištekėjo 2005 metų liepos 2 dieną, augina vieną atžalą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją