Minimas mados namų šou buvo pirmasis gyvas pristatymas nuo 2019 m., kadangi dizaineris buvo sulaukęs kelių viešų kaltinimų seksualiniu priekabiavimu. Pats A. Wang tokius kaltinimus neigė ir tikino, kad jie neturi jokio pagrindo.

Nepaisant to, po ilgos pauzės į renginį sugužėjo ištisa virtinė garsenybių. Jų netrūko ir ant podiumo.

Buvęs „Victoria's Secret“ angelas A. Lima sužibėjo pasirodžiusi vilkėdama juodą suknelę su atviru pilvu. Toks drabužis pabrėžė nėštukės figūrą. 40-ies metų modelis taip pat avėjo ilgaaulius lakinius odinius batus.

Adriana Lima

Ant podiumo užlipo jos kolegės, taip pat stipriai išgarsėjusios spalvinguose apatinio trikotažo „angelų“ šou, – modeliai Alessandra Ambrosio ir Candice Swanepoel.

A. Lima ir jos mylimasis, prodiuseris Andre Lemmersas neseniai atskleidė būsimo vaikelio lytį – pora laukiasi berniuko. Kūdikis turėtų gimti rudenį.

Adriana Lima

Be šios atžalos modelis taip pat turi dvi dukras – 12 metų Valentiną ir 9 metų Sienną.

Su buvusiu vyru, krepšininku Marko Jaricu, garsenybė išsiskyrė 2016 m.

Su A. Lemmersu Adriana susitikinėti pradėjo, kaip manoma, pernai – pirmą kartą jiedu viešumoje pasirodė Venecijos kino festivalyje 2021 m. rugsėjį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją