Sprendžiant pagal dar labiau sulysusią K. Stewart figūrą, pastarosios savaitės nebuvo lengvos. Pasirodžiusi Los Andželo gatvėse, ji vilkėjo trumpučius baltus sportinius marškinėlius ir aptemptus džinsus. Prie šios aprangos ji priderino kepuraitę ir kuprinę, priklausančias R. Pattinsonui. Be to, ji mūvėjo auksinį jo padovanotą žiedą.

Šaltinis iš juostoje „Saulėlydis“ („Twilight“) nusifilmavusio aktoriaus aplinkos teigia, kad šis, pamatęs minėtas nuotraukas, apstulbo: „Roberto nesužavėjo Kristen nuotrauka ir jis nesupranta, ką ji nori tuo įrodyti. Jis daro viską, ką gali, kad įveiktų tai, reklamuoja savo filmą ir toliau bando išsiaiškinti, kokioje stadijoje yra jo ir Kristen santykiai. Šios nuotraukos, kuriose ji dėvi jo kepurę, kuprinę ir mūvi žiedą, privertė jį susimąstyti, kokių psichologinių žaidimų ji ėmėsi“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)