Tačiau dabar ji ryžosi atvirai papasakoti, kaip jautėsi pasklidus skandalingoms naujienoms, kurios privertė ją viešai atsiprašyti savo vaikino Roberto Pattinsono.

Pripažinusi, kad padarė „klaidų“, „Twilight“ („Saulėlydžio“) žvaigždė teigė, kad šis romanas sukėlė jai norą užsidaryti viešbučio kambaryje, o ne kovoti su priešiška reakcija.

Kristen iš pradžių nekomentuodavo neištikimybės skandalo, bet „The Sun“ rašo, jog galiausiai ji papasakojo, kokią įtaką jis turėjo jos gyvenimui.

Paklausta, kaip pavyko susidoroti su neigiamais žiniasklaidos pranešimais, 22 metų aktorė atsakė: „Reikia mokėti elgtis su savo nuosavomis baimėmis“.

„Jeigu esi sąžiningas žmogus, padarysi klaidų, tačiau būtent čia įvyksta įdomiausi dalykai“.

„Aš tiesiog pasilikdavau savo viešbučio kambaryje, užuot mėgindama kažką spręsti. Tačiau jei pradėsi pernelyg reaguoti į tai, ką mano kiti, tapsi tikrai padriku žmogumi“, - teigė ji.

Pasirodžius nuotraukoms, kuriose buvo užfiksuota, kaip ji bučiuojasi su 41 metų režisieriumi Rupertu Sandersu, Kristen trims mėnesiams buvo išsiskyrusi su savo vaikinu ir filmo kolega R. Pattinsonu.

Pasirodžius naujienoms apie šį romaną, ji viešai atsiprašė R. Pattinsono.

Tačiau nuo to karto jie atnaujino savo santykius ir kartu žingsniavo raudonuoju kilimu per naujausią „Twilight“ premjerą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)