Nemaloni situacija buvo užfiksuota į koncertą atvykusio klausytojo vaizdo įraše. Jame galima pamatyti, kaip ant scenos vaikštančiai K. Orbakaitei susipynė kojos ir ji krito čia pat ant scenos.

Vaizdo įraše galima girdėti susirinkusių klausytojų nuostabą. Vieni jų ne tik išsigando, bet ir juokėsi.

Po pasirodymo dainininkė sulaukė ir papildomų klausimų. Tiesa, apie scenoje įvykusią situaciją nebuvo kalbama. Klausytojus labiau domino, ar ji ilgam atvyko iš JAV.

K. Orbakaitė nurodė gyvenanti Rusijoje, o žurnalistui, pasiteiravusiam, ar nebus atšauktas koncertas Maskvoje, atlikėja paaiškino, kad visi jos renginiai visada įvyksta, rašoma portale „Unian“.

Vaizdo įraše užfiksuota nemaloni situacija:

Delfi primena, kad praėjusį mėnesį buvo pranešta apie vienas po kito Rusijoje atšaukiamus K. Orbakaitės koncertus. Buvo skelbiama, kad koncertai atšaukiami Sibire, tačiau oficialios priežastys, kodėl jie neįvyks Buriatijoje, Irkutske ir Krasnodare, neatskleidžiamos. Spėjama, kad jos susijusios su veteranų organizacijos „Kovinė brolija“ narių nepasitenkinimu.

Atlikėjos koncertai, turėję įvykti kovo 7 d. Krasnodare ir kovo 14 d. Irkutske, buvo atšaukti. Šią informaciją pranešė naujienų agentūra TASS, cituodama koncertų organizatorių Oganesą Tuchmanianą, skelbia rus.delfi.lv.

Anksčiau veteranai aktyvistai išsireikalavo, kad būtų atšauktas kovo 13 d. turėjęs įvykti dainininkės koncertas Ulan Udėje. Kaip teigiama pranešime, paskelbtame Buriatijos sporto ir jaunimo politikos ministerijos socialiniuose tinkluose, taip buvo pasielgta atsižvelgus į gyventojų ir visuomeninių organizacijų nuomonę.

Kristina Orbakaitė

Sporto ir jaunimo politikos ministerijos atstovai pabrėžė, kad „K. Orbakaitė nėra įtraukta į užsienio agentų sąrašą, jos veikla Rusijos Federacijoje oficialiai neuždrausta“.

Verta priminti, kad K. Orbakaitė yra viešai pademonstravusi, jog palaiko okupantus ir jų šeimas: genocidą Ukrainoje vykdančių karių artimiesiems ji padovanojo bilietus į savo koncertą.

O štai K. Orbakaitės motina, garsioji A. Pugačiova, drauge su vyru Maksimu Galkinu paliko Maskvą ir išvyko į Izraelį, be to, pasmerkė plataus masto įsiveržimą. Grįžti į Rusiją estrados primadona kol kas nesiruošia.

M. Galkinas per savo pasirodymus neretai pašiepia nusikalstamą Kremliaus režimą ir diktatorių Vladimirą Putiną. Rusijos valdžia jį yra paskelbusi užsienio agentu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)