41 metų „The Power“ žvaigždė ir 37 metų Portlando „Trail Blazers“ žaidėjas susituokė 2010 metais, pora augina keturiolikmetį sūnų Kiyaną.

La La skyrybų popierius pateikė ketvirtadienį Niujorke, o skyrybų priežastimi įvardijo nesuderinamus charakterių skirtumus, teigia TMZ, kuris pirmasis paskelbė šią naujieną.

La La ir Carmelo atstovai kol kas į PEOPLE prašymą pakomentuoti situaciją nesureagavo.

Pora tai pykstasi, tai taikosi nuo 2017 metų balandžio. 2018 metais po sprendimo pagyventi atskirai jie galiausiai nusprendė pabandyti santykius taisyti, tačiau po metų PEOPLE išsiaiškino, kad pora vėl gyvena atskirai, o La La kreipėsi į teisininkus dėl galimų skyrybų.

„La La ir Carmelo atskirai gyvena jau kurį laiką, tad mano klientė nusprendė pradėti teisines konsultacijas“, – tuo metu sakė aktorės atstovas.

Neseniai La La, šiuo metu su Issa Rae dirbanti prie naujo filmo „Juju“, PEOPLE papasakojo, kaip tokiu įtemptu karjerai metu randa laiko sau.

„Viską suderinti yra beprotiškai sunku. Vis dar aiškinuosi, kaip tai padaryti, bet pradedu suvokti, kad laikas sau man padeda būti geresniu žmogumi. Anksčiau, kai nedirbdavau, maniau, kad paprasčiausiai dykaduoniauju, dėl to jausdavau kaltę. O tada galiausiai supratau, kad visur visgi turi būti pusiausvyra“, – yra sakiusi La La.

Be to, La La – savo atžala labai besididžiuojanti mama. Kyano sportinis talentas ją labai įkvepia.

„Kartu su Kiyanu sportuojame. Jis puikus sportininkas, taigi dažnai ateinu į jo treniruotes. Tenka stebėti, kaip jis tobulėja. Matyti jį dirbantį, matyti, koks susikaupęs ir susitelkęs – man tai didžiausia motyvacija ir pačiai siekti tikslo. Nenoriu tiesiog sėdėti ir žiūrėti, kaip jis lenkia nugarą. Jis mane be proto įkvepia“, – teigia aktorė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)