Įeidamas su savo draugu į klubą E. Johnsonas sakė, kad „deda viltis ir meldžiasi“ už „Los Angeles Dodgers“ komandą, kurią jo garsusis tėvas nupirko praėjusią savaitę.

„Cookie ir aš mylime E.J. ir jį visokeriopai palaikome, - sakė 53 metų krepšinio legenda. - Mes juo didžiuojamės“.

Magicas Johnsonas su Cookie susituokė 1991 metais. Be Earvino jie dar turi aštuoniolikmetę dukrą Elisą. Buvęs krepšininkas taip pat turi 21 metų sūnų Andre iš ankstesnių santykių.

1991 metais prisipažinęs esąs ŽIV nešiotojas, Magicas Johnsonas visada buvo seksualinių mažumų pusėje. „Homofobija vis dar aktuali visur, o ypač tamsiaodžių bendruomenėje“, - sakė jis „Huffington Post“ 2011 metais.

2008 metais jis ragino Kalifornijos gyventojus nepritarti konstitucinei pataisai (Proposition 8), draudžiančiai tos pačios lyties asmenų santuokas. Šią pataisą buvęs krepšininkas pavadino „nesąžininga ir klaidinga“ ir pažymėjo, kad ji išskiria dalį Kalifornijos gyventojų, kurie traktuojami kitaip.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)