27 metų atlikėja apie naująjį filmą „Part of Me“ prasitarė Ellen DeGeneres pokalbių laidoje. Čia ji atskleidė, kodėl nusprendė papasakoti apie savo gyvenimą, taip pat ir santykius su Russellu.

K. Perry apie naująjį filmą prabilo praėjus vos savaitei nuo to, kai 36 metų jos sutuoktinis tai pačiai laidų vedėjai prisipažino vis dar mylintis savo žmoną.

E. DeGeneres paklausė savo laidos viešnios apie būsimą filmą: „Žinoma, tu tuo metu ištekėjai ir pasirodė, kad tai netruks ilgai, ar apie tai ten irgi bus pasakojama?“

„Maniau, kad svarbu parodyti viską, kas vyko. Manau, kartais žmonėms atrodo, kad mes esame tobuli, tačiau mes žinome, kad taip nėra, - kalbėjo dainininkė. - Manau, svarbu atsikratyti minties, kad norint pasiekti savo tikslą privalai būti tobulas, be trūkumų ar gyventi kažkokiame svajonių pasaulyje. Štai kodėl nusprendžiau apie viską papasakoti dokumentiniame filme“.

„Viskas bus pateikta kaip įmanoma skoningiau. Vis dėlto daugiausia pasakosiu kaip atsidūriau ten, kur esu, ir tai, kad ėjimas tuo keliu, kuris gali būti duobėtas, vis dėlto buvo labai smagus“, - sakė K. Perry.

Buvo pasirodę pranešimų, kad dainininkė filme neužsimins apie Russellą, tačiau pastarasis interviu šiuos gandus paneigė.

Poros skyrybos įvyks anksčiausiai liepą, mat pagal Kalifornijos įstatymus būtina išlaukti šešis mėnesius. K. Perry ir R. Brandas pasuko skirtingais keliais praėjus vos porai mėnesių po savo pirmųjų vedybų metinių.

Kalbama, kad dainininkę R. Brando sprendimas iškart po Kalėdų užpildyti skyrybų dokumentus, nemaloniai nustebino. Tai jis padarė iškart po atskirai praleistų šventinių atostogų, per kurias jis ilsėjosi gimtojoje Anglijoje, o ji – Havajuose.

Abu netrukus buvo pastebėti kitų asmenų draugijoje. Russellas buvo siejamas su Brazilijos menininke Oriela Medallin bei Davido Hasselhoffo buvusiąja Anouska De Georgiou, o Katy turėjo trumpus romanus su Baptiste'u Giabiconi bei „Florence and the Machine“ gitaristu Robertu Ackroydu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją