„Tos jų burnytės, tas kūdikių kvapas... O kad galėčiau tave pamaitinti krūtimi“, – apie sesers sūnų pareiškė Kourtney, kartu su buvusiu vyru Scottu Disicku auginanti tris vaikus.

„O, Kourt, raminkis“, – juokdamasi atsakė mažylio mama.

Tiek 42 metų K. Kardashian, tiek 67 metų K. Jenner sutinka, kad vardo neturintis berniukas, kurio tėvas yra Tristanas Thompsonas, išoriškai kone „Robo Kardashiano dvynys“.

„O kaip dėl Robo? O kaip dėl Robo Kardashiano Thompsono, o tada galėtume tiesiog jį vadinti Robu Kardashianu?“, – juokėsi K. Jenner.

Surogatinė motina 38 metų Khloé ir 31 metų T. Thompsonui sūnų pagimdė liepą. Pora tada jau buvo pasukusi skirtingais keliais. „Good American“ įkūrėja jau buvo išsiaiškinusi, kad NBA žaidėjas slapčia laukiasi atžalos su kita moterimi, kurios vardas Maralee Nichols.

„Khloe labai dėkinga surogatinei motinai už šį stebuklą jos gyvenime. Norėtume šiuo ypatingu metu paprašyti gerbti Khloe ir jos šeimos privatumą“, – buvo teigiama tuo metu išplatintame pranešime spaudai.

Nors romantiškų santykių nebepalaiko, Kh. Kardashian ir T. Thompsonas kartu augina savo sūnų ir ketverių dukrą True. Sportininkas iš ankstesnių santykių su Jordan Craig turi penkerių sūnų Prince‘ą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją