Naujieną, jog šaltą Rusijos sostinę keičia į saulėtą Majamį, moteris paskelbė socialiniame tinkle: „Pagaliau pailsėsiu ir aš, atskridome į Majamį! Su puikia kompanija!“. Kaip pasikeitusios aplinkos įrodymą K. Orbakaitė socialiniame tinkle patalpino nuotrauką su Rusijos popscenos karaliumi Filipu Kirkorovu, kuris ją pasitiko Amerikoje. Kaip skelbia „Komsomolskaja Pravda“, Amerikoje dainininkė ir aktorė ruošis trečiajam gimdymui.

K. Orbakaitė internete paskelbė dar kelias nuotraukas, kur F. Kirkorovas, kaip rūpestingas tėtis, ją pasitinka oro uoste. Dar kitoje nuotraukoje jie ketina sėsti į taksi automobilį. Svarbu pažymėti, jog nuotraukose dainininkė, vilkinti tamsius, figūrą slepiančius, drabužius, o akis slepianti po tamsiais akiniais, vengia viešumos, o F. Kirkorovas atrodo labai atsipalaidavęs ir visai nevengia aplinkinių dėmesio.

Amerikoje F. Kirkorovas, į Majamį atvykęs susipažinti su dukrele Ala Viktorija, sutiko ne tik K. Orbakaitę, bet ir saldžiąją porelę – popatlikėją Sergejų Lazarevą ir televizijos laidų vedėją Lerą Kudriavcevą.

Įsimylėjėliai Amerikoje ilsisi po šventinio maratono.

Priminsime, jog K. Orbakaitė nėštumą nuo visuomenės slėpė tol, kol galėjo. Paskutiniu metu atlikėja įvairiuose renginiuose pasirodydavo jos stiliui nebūdingais rūbais: prigesintų tonų laisvai krintančiais drabužiais. Neilgai trukus dainininkė prisipažino, jog iš tikrųjų laukiasi. Tačiau būsimojo mažylio lytį atlikėja vis dar laiko paslaptyje. Nepatvirtintais duomenimis, atlikėja vis dėl to laukiasi berniuko.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją