Pora slapta susituokė 2022 m. gruodžio 20 d., praėjus vos mėnesiui nuo tada, kai K. Westas užbaigė skyrybų su K. Kardashian procesą. Su socialinių tinklų žvaigžde jis susilaukė keturių vaikų.

„B. Censori mamai ir tėčiui K. Westas pasirodė šiek tiek atgrasus, – sakė reperiui artimas šaltinis. – Jos tėvams atrodė keista, kad jis vedė B. Censori praėjus mėnesiui po skyrybų proceso užbaigimo. Jie nenorėjo, kad jų dukra taptų paguodos objektu.“

B. Censori mamai Alexandrai ir tėčiui Leo taip pat užkliuvo K. Westo antisemitiniai pareiškimai. Įdomu tai, kad naujasis žentas dar neaplankė Australijoje gyvenančių žmonos tėvų, nes bijo negausiantis vizos dėl savo nederamo elgesio.

Kanye Westas ir Bianca Censori

Jo tirada, nukreipta prieš žydus, prasidėjo praėjusiais metais, kai dainininkas tviteryje prisiekė „ruoštis karui su žydais“. Vėliau Piersui Morganui jis aiškino turėjęs omenyje tik konkrečius žydus, kurie, reperio manymu, jį išnaudojo.

Kai vienos tirados metu K. Westas paneigė Holokaustą, Australijoje įsikūrusios žydų lobistų grupės „Anti-Defamation Commission“ pirmininkas Dviras Abramovičius paragino imigracijos ministrą Davidą Gilesą uždrausti reperiui atvykti į šalį.

„Australija neturėtų priimti neapykantos kurstytojo, kuris svaidosi grasinimais žydų bendruomenei ir kuria sąmokslo teorijas apie žydų galią, gobšumą ir kontrolę“, – sakė jis.

„Aišku, B. Censori tėvai nerimauja, kad ji su juo keliauja po visą pasaulį, ypač po to, kai dėl savo veiksmų garsenybė įgijo tiek daug priešų“, – pridūrė šaltinis.

Visgi negalima sakyti, kad K. Westas visiškai prarado savo uošvių paramą, nes jie, regis, supranta, kaip stipriai jų dukra myli muzikantą.

Kanye Westas ir Bianca Censori

Remiantis šaltinio pateikta informacija, B. Censori tėvas, kadaise buvęs garsus gangsteris, mano, kad galų gale K. Westas – visai neblogas vyrukas.

„B. Censori tėvui patinka K. Westo statusas ir tas faktas, kad, nepaisant didžiulės šlovės, jis pirmiausia rūpinasi B. Censori saugumu, – tęsė šaltinis. – B. Censori mamai ne vienas žmogus sakė, kad ji neturėtų tekėti už Leo dėl jo reputacijos. Laimei, ji nepaklausė. Jie žino, kad B. Censori myli K. Westą, o juk svarbiausia, kad dukra būtų laiminga.“

K. Westas su uošviais susitiko liepos mėnesį, nupirkęs visiems bilietus į Tokiją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją