L. Meladzė pasiskundė, kad gyventi užsienyje jai dabar labai nelengva. Ypač daug pergyvenimų jai kelia žinios iš fronto, rašo unian.net. Asmeniniame tinklaraštyje mergina nurodė visomis išgalėmis besistengianti gelbėtis nuo depresijos.

„Sunku, nes mano namuose vyksta karas. Sunku, nes reikia kovoti su nerimo sutrikimais ir depresija. Sunku, nes tai nutiko, kai man 18, kai privalau dirbti, mokytis ir kurti savo gyvenimą. Jaučiuosi įsitempusi, kadangi esu jauna ir dar nelabai išmintinga.“

L. Meladzė pridūrė, kad Jungtinėse Valstijose studijuoja psichologiją. Visgi ilgai užsibūti svečioje šalyje ji neketina, nori kuo greičiau grįžti į Ukrainą.

„Savo skausmo niekada nelyginu su skausmu ir baime tų, kurie dabar pavojuje. Nepamirštu apie gyvenimo man suteiktas privilegijas ir suprantu, kad šias privilegijas turiu išnaudoti padėdama žmonėms. Kaip tik todėl dabar ir esu čia, Amerikoje, ir studijuoju psichologiją. Myliu savo šalį ir jos žmones, todėl noriu kuo greičiau sugrįžti, noriu padėti, noriu būti naudinga, noriu būti kartu su žmonėmis“, – prisipažino garsaus prodiuserio duktė.

Galima paminėti, kad pats Konstantinas Meladzė nėra išsakęs nuomonės apie karą Ukrainoje. Dėl to jo adresu buvo pažerta kritikos. Sklido gandai, kad dėl nesutarimų karo klausimu jis netgi išsiskyrė su Vera Brežneva.

Priminsime, kad K. Meladzės duktė atliko jautrų kūrinį su ukrainiečių atlikėju Sviatoslavu Vakarčuku.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją