Šalia atlikėjos sprogo pirotechnikos įrenginys, moteris neteko sąmonės. Nelaimė įvyko sekmadienį. Greitosios pagalbos medikai dainininkę nuvežė į ligoninę, tačiau vėliau ji mirė.

Koncertą Berlano mieste prie Madrido stebėjo per tūkstantis žmonių.

Socialinėje žiniasklaidoje skelbiamoje medžiagoje įamžintas sprogimo momentas, ir kaip dainininkė parkrinta. Minioje buvo gydytojas ir medicinos sesuo, jie pirmieji suskubo į pagalbą, kol atvyko paramedikai.

Skelbiama, kad J. Sainz Garcia buvo pagrindinė 15 dainininkų, muzikantų ir šokėjų grupės „Super Hollywood Orchestra" šokėja ir choreografė. Grupės pasirodymas buvo Berlane vykusio muzikos festivalio baigiamasis akcentas.

Grupės vadyba „Prones 1SL" teigia, kad tragedija įvyko dėl technikos gedimo. „Prones 1SL" savininkas Isidro Lopezas vietos žiniasklaidai sako, kad grupė ir anksčiau savo pasirodymuose naudojo pirotechniką, bet jokių nesklandumų nebūta.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)