Iš viso aukoms jau suaukota 12,9 mln. dolerių.

Koncerte itin jautrius pasirodymus surengė Justinas Bieberis, Katy Perry, Miley Cyrus, Pharellas Williamsas, Usheris, Liamas Gallagheris, grupės „Coldplay“ ir „Take That”, „One Direction“ narys Niallas Horanas ir ,be abejo, amerikiečių žvaigždė Ariane Grande, kurios koncerte Jungtinėje Karalystėje Mančesterio arenoje gegužės 22 d. dėl savižudžio teroristo įvykdyto sprogimo žuvo 22 žmonės, iš kurių jauniausia – aštuonmetė, sužeista 116 žmonių, tarp kurių dešimtys nepilnamečių. Atsakomybę už išpuolį prisiėmė „Islamo valstybė“.

Koncerto metu žvaigždės buvo itin emocionalios. Atlikdamas dainą J. Bieberis net susigraudino.

Arianos Grande atstovai taip pat išplatino ir žvaigždės kreipimąsi į visus gerbėjus ir nukentėjusiuosius.

„Mano širdis, maldos ir užuojauta yra su visomis Mančesterio atakos aukomis ir jų mylimaisiais. Nėra nieko, ką aš ar kas kitas galėtume padaryti tam, kad sumažintume jūsų skausmą ar padėtume.
Kad ir kaip bebūtų, aš tiesiu jums savo ranką, širdį ir viską, ką aš galiu jums duoti, jei tik jums reikalinga mano pagalba. Mes nepasiduosime ir negyvensime baimėje. Mes neleisime tam mus išskirti. Neleisime pykčiui laimėti.

Mūsų atsakas prieš šį smurtą turi būti mūsų artumas, pagalba ir daugiau meilės, garsesnių dainų ir geresnis bei turiningesnis gyvenimas. Muzika mus gydo, suburia tam, kad padarytų mus laimingus. Todėl aš ir tęsiu tai, ką iki šiol dariau. Mes ir toliau pagerbsime tuos, kurių netekome, mano fanus ir tuos, kuriuos palietė ši tragedija. Mano mintys kasdien bus su jais ir jie išliks mano širdyje ir mintyse visą gyvenimą."

Organizatoriai praneša, kad lėšos, gautos už koncerto bilietus, bus skiriamos Mančesterio „Raudonajam kryžiui“.

Koncerto akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)