Sutarties pasirašymas reiškia, jog K. Perry pasirodys „The Sims“ žaidime ir su juo siejamame turinyje. Atlikėja taip pat dalyvaus žaidimo reklamos kampanijoje, kuri vyks tiek parduotuvėse, tiek internete, tiek televizijoje, rašo „The Guardian“.

Už muziką „Electronic Arts“ produkcijoje atsakingas Steve Schnuras teigia, jog atlikėja – ilgametė minėtojo žaidimo gerbėja.

„Šiandien prasideda glaudžiausias ir puikiausias bendradarbiavimas su kada nors prie „The Sims“ dirbusia žvaigžde. Niekas kitas negali geriau įkūnyti „The Sims“ prekės ženklo linksmumo ir humoro“, - teigia S. Schnuras.

„Aš dažnai save įsivaizduoju kaip animacinio filmo personažą ir puikiai žinau, kad esu viena iš „The Sims“‘, - apie bendradarbiavimą sakė pati atlikėja.

Dirbdama su „The Sims Studio“, ji turės svarų balsą kuriant su K. Perry susijusius aksesuarus, drabužius, šukuosenas, baldus ir aplinką žaidimams, o kovą bus pristatytas „The Sims 3 Showtime“, kur žaidimo personažai galės tapti „dainininkais, akrobatais, magais ar net diskžokėjais“.