Vos tik pasklidus žiniai apie žaviosios poros sprendimą 2018 metų pavasarį vienas kitam prisiekti amžinąją meilę, žmonių galvose pradėjo suktis daugybė klausimų: pradedant nuo to, kokia suknele bus pasipuošusi nuotaka, baigiant spėlionėmis, kaip atrodys poros atžalos.

Ar mes atsakysime į šiuos klausimus? Deja, atsakymus sužinosite tiktai pavasarį, tačiau pažaisti ir paspėlioti, kaip atrodys princo ir aktorės vaikai, galima jau dabar.

Nors tai jau ne pirmasis kartas, kai žiniasklaidoje galima apžiūrėti būsimųjų vaikų nuotraukas, šį kartą jos itin tikroviškos. Jų sudarymui panaudoti abiejų būsimų tėvų atvaizdai.

Spėjimai, kaip atrodys karališkieji vaikai:

Pristatome jums Jungtinių Valstijų menininko ir teismo medicinos eksperto Joe Mullinso darbus. Jis, nuodugniai ištyręs abiejų mylimųjų nuotraukas, sukūrė vaizdinius, kaip galbūt galėtų atrodyti poros sūnus ar dukra. Remiantis šiomis nuotraukomis, galima daryti išvadą, kad Meghan dukrelė iš mamos paveldės dailią išvaizdą, o sūnus iš tėvo perims šeimos vyrams būdingas ausis, Harry plaukų spalvą.

Tiek berniukas, tiek mergaitė galės džiaugtis nuostabiomis didelėmis akimis – mėlynos tektų sūnui, o rudos – dukrai.

Princas Harry ir Meghan Markle:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)