Savaitgalį Madonna surengė koncertą Sietlo „Climate Pledge“ arenoje. Tiesa, jo metu ne viskas buvo taip, kaip suplanuota.

Socialiniuose tinkluose iš karto po jos pasirodymo pradėjo sklisti vaizdo įrašas, kuriame atlikėjos gerbėjai parodė, kas nutiko koncerto metu.

Kai atliko savo dainą „Open Your Heart“ Madonna sėdėjo ant kėdės. Palenkęs ją atgal ir suėmęs už atlošo, vienas šokėjas pradėjo po truputį traukti ją kartu su atlikėja link scenos vidurio.

Vaizdo įraše matyti, kaip šokėjas staiga paslysta, o Madonna, nukritusi nuo kėdės, apsiverčia ant pilvo ir nusijuokia.

Neilgai trukus prie dainininkės priėjo operatorius, kuris padėjo atsikelti ir atsisėsti ant kitos kėdės. Kiek vėliau atskubėjo ir dar viena šokėja, kuri apkabino Madonną.

Atlikėja bandė pabaigti savo pasirodymą, tačiau, panašu, kad incidentas ją kiek sutrikdė, ji miniai pasakė užmiršusi dainos žodžius.

Vis dėlto socialiniuose tinkluose pradėjus sklisti vaizdo įrašui gerbėjai išreiškė savo susižavėjimą.

„Ji yra profesionalė, turite ją mylėti, tai neįtikėtina“, – rašė vienas komentatorius.

„Tegul niekas nedrįsta pasakyti nieko blogo apie jos nukritimą, nes ji prikaustė minią su savo juoku!“ – sakė kitas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją