Per 14 dienų, kurias K. Middleton praleido ligoninėje, viešai pasirodė tik viena jos nuotrauka. Tuo metu ligoninėje praleidusio ir iš jos išvažiavusio karaliaus nuotraukų apstu. Be to, galima rasti kelis kadrus, kuriuose užfiksuota ir karalienė konsortė Camilla.

Daug kam tai sukėlė nemažai įtarimų, mat tiek Kate, tiek jos uošvis iš ligoninės buvo išrašyti tą pačią dieną. Bet kaip jai pavyko išvykti nepastebėtai? Apie tai laidoje „A Right Royal Podcast“ prabilo šalia Londono ligoninės budėjęs karališkosios šeimos fotografas Jamesas Whatlingas.

„Kalbama, kad Kate tikriausiai nepastebėta pasišalino atskiru automobiliu. Kai kurie žmonės sako, kad Velso princesė galėjo būti automobilio gale (karaliaus automobilio – red. past.), bet ištyrinėjęs nuotrauką jos nemačiau“, – laidoje kalbėjo J. Whatlingas.

Hellomagazine.com rašoma, kad tuo metu asmeninė monarchės padėjėja Natasha Archer, kuri buvo nufotografuota išvykimo dieną, taip pat buvo užfiksuota prie kito automobilio vairo. Ji vežė kelias gėles ir dovanų maišelius.

Kate Middleton

Svarstoma, kad moteris, kuri princesei dirba daugiau nei 10 metų, galbūt pervežė K. Middleton daiktus į Adelaidės kotedžą.

Toliau laidoje „A Right Royal Podcast“ kalbėjęs fotografas J. Whatlingas pasidalino mintimis, kaip karališkosios šeimos atstovė galėjo išvažiuoti.

„Viskas, ką jiems iš tikrųjų reikėjo padaryti, tai įsodinti Velso princesę į automobilį, kuris nebūtų atpažįstamas kaip karališkasis automobilis. Harry ir Meghan naudojosi panašiomis transporto priemonėmis, todėl kažkas panašaus taip pat būtų buvę patogu“, – galvojo jis.

Delfi primena, kad prieš daugiau nei dvi savaites pranešta, kad K. Middleton dėl planinės operacijos atsidūrė ligoninėje.

„Operacija pavyko sėkmingai, todėl tikimasi, kad ji ligoninėje praleis 10-14 dienų, o paskui grįš namo sveikti toliau“, – buvo sakoma Kensingtono rūmų pranešime.

42 metų Kate, Velso princo Williamo, Didžiosios Britanijos sosto įpėdinio žmona, buvo paguldyta į privačią kliniką centriniame Londone, sakoma pranešime. Atsižvelgiant į dabartines gydytojų rekomendacijas, ji greičiausiai negalės grįžti į viešąsias pareigas iki Velykų, t. y. iki kovo 31 dienos.

Williamas nevykdė oficialių pareigų, kol jo žmona buvo ligoninėje ir dar kurį laiką po jos grįžimo namo. Būdamas kartu su žmona jis taip pat turėjo prižiūrėti vaikus – princą George‘ą, princesę Charlotte ir princą Luisą, todėl jam teko atidėti eilę įsipareigojimų. Pora taip pat artimiausius kelis mėnesius nekeliaus į užsienį.

Rūmai atsisakė nurodyti, kokio gydymo prireikė Kate, tačiau patvirtino, kad būklė nėra susijusi su vėžiu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją