Dėl Kate vietos atrankoje varžėsi dvi pagrindinės konkurentės – A. Chung ir 22-ejų „St. Trinians“ žvaigždė Gemma Artertn. Kontraktas atiteko gražiąjai televizijos šou T4 vedėjai Alexai, praneša „Daily Mirror“.

Kompanijos atstovai sako, kad jau kurį laiką kompanijoje netilo kalbos, jog Kate reikia pakeisti jaunesniu modeliu: „Ji buvo puikus reklaminis veidas mūsų prekės ženklui, bet vadovai norėjo šviežesnio veido.“

„Alexa yra viena karščiausių šiandienos modelių. Ji ne tik graži, bet ir seksuali, pašėlusi ir labai charakteringa. Daugelis merginų žavisi Alexos rock stiliumi ir jos domėjimus muzika. Ji labai tinkama atsinaujinimui“, – sako atstovai.

Kompanijos komisija išties turėjo iš ko rinktis – slaptoje atrankoje taip pat dalyvavo šiuo metu populiarūs modeliai Agyness Deyn, Daisy Lowe ir Lily Cole.

Vis dėlto šis reklaminio darbo praradimas Kate Moss neturėtų atsiliepti finansiškai. Per praėjusius metus ji uždirbo apie 6.6 mln. svarų sterlingų, o jos turtas vetinamas 45 milijonais. Tačiau „Rimmel“ praradimas Kate turėjo būti nemenkas moralinis smūgis, nes šis kontraktas, kuris jai priklausė nuo 2001-ųjų, buvo jau antras darbo praradimas dėl amžiaus.

Visai neseniai jaunesniu modeliu ją pakeitė ir apatinių gamintojai „Agent Provocateur“.

„Rimmel“ jau buvo sudvejoję Kate sėkme 2005-aisiais, kai „Daily Mirror“ išspausdino nuotraukas, kuriose supermodelis uosto kokainą. Tačiau tada kosmetikos komapnija neatsisakė K. Moss ir palaikė ją.

Nors K. Moss nuolatos apsupta skandalų, ji vėl darbuojais su „Virgin Mobile“, „Belstaff“, „Dior“, „Louis Vuitton“, Stella McCartney ir „Calvin Klein“. Kate vis dar pasirašiusi kontraktus su „Versace“, „Bulgari“ ir „Top shop“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją