K. Kardashian susigrąžino labiausiai ieškomo asmens titulą, kurį jau buvo pelniusi 2010 metais. Pernai iš pirmosios vietos ją išstūmė Justinas Bieberis, šiemet „Bing“ sąraše pasitraukęs į antrąją vietą.

Toliau eina Miley Cyrus, Rihanna, Lindsay Lohan, Katy Perry, Selena Gomez, Jennifer Aniston, Nicki Minaj ir Taylor Swift.

Rihanna, S. Gomez, N. Minaj ir T. Swift šiame dešimtuke yra naujokės, tuo tarpu Lady Gaga, Jennifer Lopez, Britney Spears ir Megan Fox apskritai iš jo iškrito.

Galite pastebėti, kad nė vienas iš pirmajame dešimtuke atsidūrusių asmenų neturi nieko bendra su politika. Veikiausiai „Bing“ vartotojai šiemet nebuvo itin susidomėję Jungtinių Valstijų politika, nes Mittas Romney atsidūrė tik 43-ioje, o Barackas Obama – tik 46 vietoje.

2012 metų Jungtinių Valstijų prezidento rinkimai net netapo labiausiai ieškoma metų naujiena. Ši garbė atiteko „iPhone 5“. Tai veikiausiai neliudija nieko gero apie šiuolaikinę kultūrą. Ieškomiausių naujienų penketuką užbaigia Olimpinės žaidynės, uraganas „Sandy“ ir.. realybės šou „Honey Boo Boo“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją