Praėjusį penktadienį po krepšinio rungtynių Los Andžele septynmetis parodė tykojusiems paparacams vidurinį rankos pirštą.

Keturių vaikų, kurių tėvas – buvęs vyras Kanye Westas, mama Kim iš karto tai pastebėjo. Ji sudrausmino kikenantį sūnui ir trumpam uždengė jam veidą ranka. Vėliau ji nusivežė sūnų ir jo komandos draugą pietų į restoraną.

Kim Kardashian su sūnus

Kim (42 m.) atrodė stilingai kaip visada – mūvėjo plačius džinsus, vilkėjo korseto tipo juodą palaidinę nuogais pečiais, prie kurios priderino mažą juodą rankinę.

Vakare šou „Kardashianai“ žvaigždė nusivežė vyriausią dukterį vakarienės į „Nobu Malibu“. 10 m. mergaitė vilkėjo marškinėlius su savo pačios nuotrauka, mūvėjo sportines kelnes ir avėjo sportinius batelius. Kim vilkėjo panašią palaidinę kaip dieną, tiesa, kiek puošnesnę, su nuogą kūną atidengiančiu įsiuvu priekyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją