Kiekvieną dieną P. Behan turėdavo vaikus nuvežti į mokyklą, o vėliau išvežioti į būrelius įvairiose Los Andželo vietose. Taip kasdieną leisdama su Kardashianais, moteris greitai užsitarnavo jų pasitikėjimą.

Dirbdama šios tuo metu dar nespėjusios išgarsėti šeimos namuose, ji tapo daugelio jų ypatingų momentų liudininke: matė, kaip Kim Kardashian išėjo į pirmą pasimatymą, Kris Jenner sudėtingus santykius su Bruce'u Jenneriu, kuris vėliau pakeitė lytį ir tapo Caitlyn Jenner.

Kris Jenner

Nors P. Behan apie šeimą atsiliepia gerai, ji sako, kad tuose namuose nebuvo lengva dirbti vien dėl perfekcionistės Kris Jenner, kuri buvo itin reikli bosė ir turėdavo labai aiškius reikalavimus savo darbuotojams.

Laidoje „Scandal Made Me Famous“ (liet. Skandalas mane pavertė žvaigžde), P. Behan kalba būtent apie darbo Kardashianų šeimoje subtilybes.

„Aš mėgau Kris ir ją dėl daug ko gerbiau. Su ja nebuvo lengva, nes ji perfekcionistė ir iš kitų nuolat reikalauja tobulumo. Kartais būdavo akimirkų, kai sėdėdavome įstrigę Los Andželo gatvių spūstyse, o aš žinodavau, kad dar turiu neatidėliotinių užduočių. Būdavo, kad gaudavau pylos nuo Kris“, – pasakojo buvusi auklė.

Realybės šou "Keeping Up with the Kardashians"

K. Jenner, kuriai šiuo metu 62-ji, pasak P. Behan, visuomet turėjo vieną tikslą – kad jos vaikams pasisektų ir šie taptų žvaigždėmis. Tai reiškė, kad viskas turėjo būti vykdoma tobulai, pagal jos sudarytą griežtą grafiką.

Tiesa, auklė neslepia ir nuoskaudų.

„Iš pradžių, kai ji su manimi imdavo kalbėti grubiai, jausdavausi sugniuždyta. Tačiau ilgainiui pripratau, kad ji sako viską, kas tuo metu šauna į galvą. Su Kris nebuvo lengva dirbti, tačiau darbas man patiko“, – sako P. Behan.

Kardashianų šeimos gyvenimo akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)