38 m. kosmetikos priemonių kūrėja įdėjo į instagramą nuotraukų, kuriose pristatė kolekcijos „Flashing Lights Collection“ produktus. Nuotraukose garsenybės sėdmenys atrodė akivaizdžiai kitaip.

„Kur tavo sėdynė?“ – klausė vienas instagramo naudotojas.

Kitas parašė: „Kim, prašau, čia – ne tu.“

Trečias gerbėjas pritarė: „Nebėra mūsų grožio.“

Dauguma gerbėjų komentavo, kad nuotraukose K. Kardashian atrodo beveik neatpažįstamai.

Vienas gerbėjas klausė: „Kam naudoti tiek daug „photoshop“ (korekcijų)? Mes visi žinome, kad tu atrodai ne taip.“

Kitas asmuo puolė jos ginti: „Manau, eilinį kartą redaktorius persistengė koreguodamas su „Photoshop“, plius – maudymosi kostiumėlio iškirpimai, plius – laikysena, kuri sudaro tokį įspūdį. Palikite moterį ramybėje, ji puikiai atrodo.“

K. Kardashian sėdmenys ne vienerius metus ją garsina, bet ji ne visada jais džiaugiasi. Vienoje laidos „Keeping Up With the Kardashians“ serijoje Kourtney pareiškė, kad atsisėdus Kim sėdmenys atrodo labai platūs. Kai mama Kris Jenner liepė atsiprašyti, nes nemandagu taip kalbėti, ji atrėžė: „Jai patinka didelė sėdynė, aš nieko neįžeidžiau.“ Bet Kim atsakė: „Nepatinka, kasdien dėl to verkiu.“

Na, bet jos vyrui Kanye Westui patinka žmonos apvalumai. „Jam patinka, kad mano sėdynė didesnė (po gimdymo)“, – sakė Kim.

Kardashianų šeimos išvaizdos pokyčiai:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)