„Mama, transliuoju tiesiogiai!“, – sukikeno aštuonmetė, lakstydama po Kardashianų namus Kalabase.

Gruodžio 13-ąją, sekmadienį, žymioji aštuonmetė savo sekėjus pradžiugino neredaguota ekskursija po savo namus – mergaitė lakstė po juos filmuodama, rašo toofab.com.

Mažoji North pademonstravo šventinius namų papuošimus. Ji sekmadienio vakarą „įleido“ žiūrovus į savo mamos Kim miegamąjį, kur ši lovoje žiūrėjo televizorių.

„Aš turiu tiek daug žiūrovų! Daugiau jokių peržiūrų! – kikendama ir eidama pas mamą į kambarį sušuko mergaitė. – Man neleidžiama daryti tiesioginių transliacijų!“

Per tiesioginę transliaciją, trukusią mažiau nei minutę, North prisiartino prie mamos ir sušuko: „Mama, transliuoju tiesiogiai!“ 41-erių keturių vaikų mama susinervino ir ėmė priekaištauti dukteriai už tai, kad ši be leidimo surengė tiesioginę transliaciją.

„Ne, liaukis, tau neleidžiama. North, baik, tau neleidžiama transliuoti gyvai“, – griežtai pareiškė grožio magnatė.

Lapkritį motinos ir dukters duetas sukūrė bendrą „TikTok“ paskyrą, kurioje North ir Kim džiugino gerbėjus vaizdo įrašais, kuriuose judvi šoka, žiopčioja pagal muziką ar dalijasi privataus šeimos gyvenimo akimirkomis.

Likus kelioms valandoms iki tiesioginės transliacijos, kuriai leidimo negavo, North pasidalijo kalėdiniais papuošimais, kuriais dabar padabinti Kardashianų namai. Tarp jų buvo ir šešios prie židinio pakabintos kalėdinės kojinės, skirtos kiekvienam šeimos nariui. Nepaisant vis dar besitęsiančių skyrybų, Kanye (Ye) Westui taip pat buvo skirta kojinė su išsiuvinėtu jo vardu.

Tarp kitų puošmenų buvo baltos spalvos papuošimai, dvi realaus dydžio elniukų figūrėlės, imbieriniais sausainėliais puošti stikliniai indeliai ir ant Kalėdų eglutės įsitaisęs elfas pokštininkas.

North taip pat parodė du savo driežus – Pupelę (Bean) ir Sūrį (Cheese). Jų terariumai irgi buvo šventiškai padabinti – kiekvienam ropliui priskirta šventinė kojinė.

Nors North besididžiuodama rodė savo atšiaurius augintinius, ji visgi prisipažino, kad Kim nėra labai sužavėta dukters gyvūnų pasirinkimu.

„Mano mama jų nekenčia, nes jie turi kirminų, – prisipažino mergaitė. – Ir mano mama galvoja, kad jie šlykštūs... Mano mama aiškina, kad nemėgsta driežų.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)