Praėjusį pirmadienį Niujorke baigėsi aktorių poros skyrybų procesas ir buvo nutraukta penkerius metus trukusi santuoka. K. Holmes (33 m.) pateikė skyrybų pranešimą birželį. Skyrybų priežastimi ji nurodė nesuderinamus charakterių skirtumus.

Pranešimas apie skyrybas visiems atėmė žadą, juk aktoriai buvo laikomi tobula Holivudo pora.

K. Holmes pageidavo, kad jų 6 m. dukters Suri globa atitektų jai.

Aktoriai jau birželį pradėjo tartis dėl skyrybų sąlygų iš karto birželį.

Kaip ir buvo numatyta prieš sutuoktuves sudarytoje sutartyje, K. Holmes nieko negavo iš T. Cruise‘o 250 mln. dolerių (687 mln. Lt) turto. Tačiau aktorius kasmet mokės buvusiai žmonai po 400 tūkst. dolerių dukters išlaikymui, rašo tmz.com. jis taip pat apmokės išlaidas už Suri gydymą, dantų taisymą, mokės draudimą, padengs išsilavinimo ir kitas nenumatytas išlaidas, kol jai sukaks 18 m.

Tėvai susitarė, kad duktė nelankys vietos mokyklos internato. Regis, K. Holmes nerimas, kad dukteriai teks lankyti scientologų (T. Cruise‘o religija) mokyklą neturėjo pagrindo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)