Liepos mėnesį K. Costneriui preliminariai buvo liepta savo trijų vaikų – 16 metų Caydeno, 14 metų Hayeso ir 13 metų Grace – motinai kas mėnesį mokėti po 129 755 JAV dolerius alimentų. Šios savaitės pradžioje 49 metų Christine pateikė prašymą padidinti šią sumą iki 175 057 JAV dolerių, t. y. pridėti dar 46 tūkst. JAV dolerių. Ketvirtadienį per teismo posėdį po naujausio teismo buhalterio įvertinimo šią sumą ji sumažino iki 161 592 JAV dolerių.

„Labiausiai būgštauju dėl to, kad teismas įpareigos mane mokėti alimentus, kurie viršija mano vaikų ir Christine poreikius“, – penktadienį per savo kalbą teisme sakė K. Costneris.

Ketvirtadienį Christine advokatas Johnas Rydellas sakė, kad gyvenimo būdas, prie kurio yra įpratę trys Christine ir Kevino vaikai, šiuo metu yra „jų DNR“.

Teisme Christine aiškino, kokią įtaką vaikams padarytų susilpnėję finansiniai pajėgumai. Ji sakė, kad jų vaikai yra „labai prisirišę prie vandenyno – tai jų namai“, ir pažymėjo, kad banglenčių garažas yra už 50 žingsnių nuo tos vietos, kur jie „apšyla kojas“.

„Tai kur kas daugiau nei tai – tai ištisa patirtis“, – sakė Christine teismui, žiūrėdama į nuotraukas, kurios buvo pateiktos kaip įrodymas.

„Mes sukūrėme savotišką bendruomenę“, – pridūrė ji, kompleksą Santa Barbaroje, kurį atlaisvino, ne kartą pavadindama „mūsų“. Šiuose namuose, kaip buvo nurodyta teisme, yra tinklinio aikštelė, sodas, baseinas ir dveji svečių namai.

Liepos mėnesį vienas šaltinis „People“ sakė, kad Christine pagal vedybų sutarties sąlygas išsikraustė iš šeimos namų 145 mln. dolerių vertės komplekse Santa Barbaroje, kur gyveno kartu su K. Costneriu. Iš pradžių ji apsistojo mažesniuose šio komplekso namuose, bet vėliau už 40 tūkst. JAV dolerių per mėnesį išsinuomojo netoliese esantį namą, ketvirtadienį patvirtinta teisme.

„Christine stengiasi, kad viskas būtų kuo normaliau“, – liepą „People“ sakė šaltinis.

Gegužės mėnesį Christine pateikė skyrybų su „Oskaro“ laureatu prašymą. Pora buvo susituokusi 18 metų.

Išsiskyrimo metu aktoriaus atstovas pranešime spaudai teigė: „Labai liūdna, kad susiklosčius nuo jo nepriklausančioms aplinkybėms, ponas Costneris turi dalyvauti santuokos nutraukimo procese“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją