Išplatintame pareiškime K. Costnerio atstovas sako: „Dėl nuo K. Costnerio nepriklausančių aplinkybių su dideliu liūdesiu jis priverstas dalyvauti ilgametės santuokos nutraukimo procesuose. Prašome gerbti jo, Christinos ir vaikų privatumą šiuo nelengvu metu“.

Pirmieji apie skyrybas pranešė TMZ.

Dar lapkritį K. Costneris PEOPLE apie savo sutuoktinę kalbėjo: „Mano žmona geba neįtikėtinus dalykus... Namai gražesni ir jaukesni tik dėl jos. Šiluma – jos nuopelnas. Tie nedideli dalykai, man atrodo, tokie galingi tik dėl to, nes tai meilės galia. Ir su ta meile ji kuria mūsų namus“.

Pora susituokė 2004 metų rugsėjį, jie augina tris vaikus: penkiolikos Caydeną, keturiolikos Hayesą ir dvylikos dukrą Grace. 68 metų K. Costneris turi dar keturis vaikus iš ankstesnių santykių – dukras Annie ir Lily bei sūnūs Joe ir Liamą.

Ch. Baumgartner buvo ta, kuri panoro su K. Costneriu kurti šeimą.

„Extra“ aktorius yra pasakojęs, kad vieną dieną Christine jam pareiškė: „Jeigu nori būti su manimi, turi žinoti, kad mūsų su tavimi kelionės pabaigoje įsivaizduoju vaikus, jeigu tam bus lemta nutikti“.

Pora prieš moteriai K. Costneriui iškeliant ultimatumą draugavo šešerius metus: „Tiesiog atėjo ta diena, kai turėjau apsispręsti, ar noriu judėti toliau. Nusprendžiau, kad dėl savo baimės rizikuoti negaliu jos prarasti, tiesiog negaliu“.

PEOPLE apie santykius su žmona per pandemiją K. Costneris džiaugėsi: „Mūsų partnerystėje dabar svarbiausia tai, kaip elgiamės vienas su kitu, ir kaip tvarkomės šeimoje. Tai svarbiausi dalykai“.

Tai buvo antroji K. Costnerio santuoka. Šešiolika metų trukusi pirmoji santuoka su Cindy Silva nutrūko 1994 metais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją