„Mačiau, kaip mano graži, savimi pasitikinti, talentinga dukra buvo keikiama ir išjuokiama dėl išvaizdos ir svorio iki tiek, kad vos nemirė, - sako P. Sebert. - Gydytojai man sakė, kad jos kraujo spaudimas ir natrio lygis buvo tokie žemi, kokių jiems dar nėra tekę regėti, išskyrus tuos atvejus, kai žmones ištinka širdies priepuolis ar insultas. Jų teigimu, tai stebuklas, kad ji nemirė scenoje“.

Motina pasakoja, kad Kesha, kuriai dabar 26 metai, su svoriu kovoja nuo vidurinės mokyklos laikų, tačiau problemos ėmė aštrėti tada, kai dainininkė pasirašė sutartį su ilgamečiu prodiuseriu Dr. Luke ir buvusiu vadybininku Davidu Sonenbergu. Tada atlikėjai buvo aštuoniolika.

„Kartą konferencinio skambučio metu Sonenbergas šaukė: „Tu privalai numesti svorį! Man nesvarbu, ką tu darysi... vartosi narkotikus, nevalgysi, kiši pirštus į gerklę!“, - prisimena P. Sebert.

„Kesha tiesiog raudojo. Paskui ji važinėjosi galvodama nusižudyti“, - toliau pasakoja dainininkės mama. D. Sonenbergas visus šiuos kaltinimus neigia.

Panašu, kad ne ką geriau su Kesha elgėsi ir Dr. Luke, parašęs hitais tapusias dainas tokiems atlikėjams kaip Miley Cyrus, Katy Perry ir Jessie J.

„Jis visada buvo labai nepagarbus jos svorio klausimu. Tai jis pasakydavo tam tikru būdu, pavyzdžiui, „Kodėl tau neišbandžius bėgimo?“. Ji darė viską ir kadangi lieknėjo nepakankamai greitai, pirmą kartą susidūrė su bulimija“, - tikina Keshos mama P. Sebert.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)