27 metų dainininkė lankėsi Beverli Hilse vykusiame organizacijos „Humane Society of the United State's“ šešiasdešimtmečio labdaros renginyje. Žvaigždė pozavo nuotraukoms vilkėdama permatomą juodą suknelę iki žemės. Keshos plaukai, kaip jau įprasta, buvo kelių spalvų.

„Ji akivaizdžiai mėgavosi galimybe vėl žengti raudonuoju kilimu, - sakė vienas renginio dalyvis. - Ji atrodė puikiai... labai sveikai“.
Prieš mėnesį iš reabilitacijos klinikos išėjusi Kesha ėmėsi pokyčių. Pavyzdžiui, ji atnaujino savo „Twitter“ paskyrą – iš savo vardo išmetė dolerio ženklą bei nutraukė ryšius su tais, kurie nepalaiko jos noro pasveikti.

„Iš savo gyvenimo ji eliminavo visus neigiamus žmones ir neigiamą įtaką, - sakė pop žvaigždės draugas leidiniui „People“. - Ji pasiekė, kad jos aplinkoje būtų tik palaikantys bei mylintys draugai ir šeimos nariai“.
„Jai sekasi puikiai. Ji atrodo ir jaučiasi fantastiškai“, - pridūrė draugas.

Dainininkė vasarį atidėjo savo turą, kad galėtų tęsti gydymą Čikagoje įsikūrusioje reabilitacijos klinikoje, kur ji sausį pradėjo gydytis nuo anoreksijos ir bulimijos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)